«Κατέκτησε» την κορυφή: Αυτό είναι το ελληνικό ξενοδοχείο που πήρε χρυσό βραβείο από την TUI! (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2016 08:13

«Κατέκτησε» την κορυφή: Αυτό είναι το ελληνικό ξενοδοχείο που πήρε χρυσό βραβείο από την TUI! (εικόνες)


Για τέταρτη συνεχή χρονιά, το πολυβραβευμένο 5άστερο ξενοδοχείο, Princess Andriana Resort & Spa στη Ρόδο, διακρίθηκε με το χρυσό βραβείο στη κατηγορία “First Choice Favorites 2016” μια διάκριση που προέκυψε από τις υψηλές βαθμολογίες των πελατών της TUI που διέμειναν στο ξενοδοχείο.

Η διάκριση είναι ιδιαίτερα τιμητική για τον Όμιλο Χατζηλαζάρου, καθώς επιβραβεύονται οι αδιάκοπες προσπάθειες της Διοίκησης και των εργαζομένων στην άριστη εξυπηρέτηση των φιλοξενούμενων.

main-pool-4

Ο Όμιλος Hatzilazarou Hotels Collection διαθέτει 5 ξενοδοχεία στη Νότια Ρόδο στις ανώτερες κατηγορίες τεσσάρων και πέντε αστέρων με συνολική δυναμικότητα 1900 δωματίων. Ξεκίνησε το 1992 και σήμερα αποτελεί μια από τις δυναμικότερες τουριστικές επιχειρήσεις απασχολώντας 1000 άτομα προσωπικό, προερχόμενο τόσο από την τοπική κοινωνία όσο και από κάθε γωνιά της γης.

22366-5-l

Στόχος του Ομίλου είναι να προσφέρει την αυθεντική Ροδίτικη φιλοξενία και να αναπτύξει  την  έννοια της ολοκληρωμένης φιλοξενίας σε επίπεδα, που θα καλύπτει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.