Ασύλληπτη χλιδή! To ιπτάμενο παλάτι της Airbus είναι για λίγους

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016 11:05

Ασύλληπτη χλιδή! To ιπτάμενο παλάτι της Airbus είναι για λίγους

Θα μπορούσε να είναι κάλλιστα σουίτα ενός πεντάστερου ξενοδοχείου. Και όμως είναι ένα αεροσκάφος που η λέξη "πολυτέλεια" μοιάζει λίγη για να το χαρακτηρίσει. Δείτε το εσωτερικό του (Pics)

 

Κρεβατοκάμαρα με υπέρδιπλο κρεβάτι, καλαίσθητα έπιπλα, πανοραμική θέα και φυσικά άφθονη σαμπάνια. Με την παραπάνω πρόταση θα μπορούσε κανείς να περιγράψει μια σουίτα στα καλύτερα και ακριβότερα ξενοδοχεία του κόσμου, όμως στην προκειμένη περίπτωση η περιγραφή ταιριάζει άψογα στο νέο ιπτάμενο παλάτι της Airbus, το Α330 VIP, αξίας 200 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το αεροσκάφος που έχει σχεδιαστεί και διακοσμηθεί από την ελβετική εταιρεία Comflux, υιοθετεί όλες τις σύγχρονες σχεδιαστικές τάσεις και είναι ικανό να μεταφέρει με απόλυτη άνεση και πολυτέλεια συνολικά 60 άτομα, ενώ μπορεί να ταξιδεύει στον αέρα χωρίς να χρειαστεί ανεφοδιασμό για 17 ώρες.

 

 

 

Όπως είναι λογικό το συγκεκριμένο αεροσκάφος απευθύνεται σε πολύ υψηλά βαλάντια, όμως οι υπεύθυνοι της εταιρείας είναι αισιόδοξοι μιας και τις τελευταίες δύο δεκαετίες έχουν αυξηθεί οι ανά τον κόσμο βαθύπλουτοι μεγιστάνες, τους οποίους και ελπίζει να προσελκύσει.

 

 

 

 

 

Η Airbus δεν είναι η πρώτη εταιρεία φυσικά που μπαίνει στο χώρο της VIP αερομεταφοράς, καθώς υπολογίζεται πως σχεδόν 300 αεροσκάφη διαφόρων μεγεθών αλλά παρόμοιας πολυτέλειας κυκλοφορούν στον κόσμο με τα περισσότερα εξ αυτών να μεταφέρουν ηγέτες κρατών και κυβερνητικούς αξιωματούχους.

 

 

(Πηγή: Cnn)