Απίθανο γκαράζ… πλημμυρίζει πρασινάδα!

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 05 Ιουνίου 2016 12:41

Απίθανο γκαράζ… πλημμυρίζει πρασινάδα!


Στο άκουσμα της λέξς “γκαράζ” σίγουρα το μυαλό πηγαίνει σε ένα υπόγειο μουντό χώρο ή ακόμα και σε έναν υπαίθριο χώρο στάθμευσης από μπετόν. Ωστόσο, ο καλλιτέχνης τοπίου Kazuyuki Ishihara δημιούργησε ένα εντυπωσιακό καταπράσινο γκαράζ δύο επιπέδων που πλημμυρίζει στο πράσινο, δημιουργώντας μια εκπληκτική αρμονία με την φύση.

ο γκαράζ δημιουργήθηκε στην Ιαπωνία και βραβεύτηκε στην πρόσφατη έκθεση Flower Show στο Λονδίνο, στην κατηγορία Artisan Gardens, λαμβάνοντας τα εύσημα για την υπέροχη εμφάνισή του, λόγω πρωτοποριακής δημιουργικότητας. Ο καλλιτέχνης ακολούθησε κατά γράμμα τις ιδέες των ιδιοκτητών που ήθελαν έναν χώρο για το αυτοκίνητό τους διαφορετικό από τους συνηθισμένους, περίσσότερο κήπο και λιγότερο γκαράζ! Και το πέτυχαν...

perierga.gr - Απίθανο γκαράζ... πλημμυρίζει πρασινάδα! perierga.gr - Απίθανο γκαράζ... πλημμυρίζει πρασινάδα! perierga.gr - Απίθανο γκαράζ... πλημμυρίζει πρασινάδα! perierga.gr - Απίθανο γκαράζ... πλημμυρίζει πρασινάδα! perierga.gr - Απίθανο γκαράζ... πλημμυρίζει πρασινάδα! perierga.gr - Απίθανο γκαράζ... πλημμυρίζει πρασινάδα!




00 inkefalonia general ad 300X250