Η πιο βαθιά σουίτα στον κόσμο σε βάθος 155 μέτρων κάτω από τη γη

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Απριλίου 2016 10:16

Η πιο βαθιά σουίτα στον κόσμο σε βάθος 155 μέτρων κάτω από τη γη

Η εν λόγω σουίτα, απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν να ζήσουν μια διαφορετική εμπειρία και σίγουρα δεν είναι κλειστοφοβικοί.

 

Αν δεν ανήκετε στην πλειοψηφία του κόσμου που όταν λένε τη λέξη διακοπές φαντάζονται φωτεινά δωμάτια ξενοδοχείων, με τεράστιες τζαμαρίες και θέα τη θάλασσα, βρήκαμε τον ιδανικό προορισμό για εσάς.

Πρόκειται για μια υπόγεια πολυτελή σουίτα που βρίσκεται στο ξενοδοχείο Sala Silvermine στη Σουηδία.

Η εν λόγω σουίτα, απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν να ζήσουν μια διαφορετική εμπειρία και σίγουρα δεν είναι κλειστοφοβικοί.

Και αν αναρωτιέστε ποιος θα πλήρωνε για να κοιμηθεί σε ένα δωμάτιο που παλιά ήταν μέρος ορυχείου, σε βάθος 155 μέτρων κάτω από το έδαφος, υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι.

Η Mine Suite, ή αλλιώς το βαθύτερο δωμάτιο ξενοδοχείου στον κόσμο, βρίσκεται στην επαρχία Västmanland, σε μια περιοχή με πλούσια οικονομική δραστηριότητα αιώνων, όπου από το 1400 έως το 1962, όταν γίνονταν εξορύξεις ασημιού, μολύβδου και ψευδαργύρου.

Γύρω από το ορυχείο δημιουργήθηκε η πόλη Sala για να εξυπηρετεί τις ανάγκες του ορυχείου. 

Σήμερα, το ορυχείο έχει μετατραπεί σε τουριστική ατραξιόν, με μεγάλο μέρος του εξοπλισμού του να παραμένει στη θέση του και σε εξαιρετική κατάσταση.

Η απόλυτη απομόνωση

Εκτός από το βαθύτερο δωμάτιο στον κόσμο, η Mine Suite προσφέρει την απόλυτη αίσθηση απομόνωσης. Ουσιαστικά, για να φτάσει κανείς στη σουίτα, ακουλουθεί έναν λαβύρινθο (πάντα συνοδεία οδηγού).

Φυσικά, ο οδηγός δεν σας παρατάει εκεί και φεύγει. Η μάλλον αυτό ακριβώς κάνει, αλλά αφήνει στους ενοίκους της σουίτας φαγητό και ένα γουόκι τόκι σε περίπτωση ανάγκης. Τώρα, αν τελειώσουν οι μπαταρίες... δεν θέλουμε καν να φανταζόμαστε τι μπορεί να συμβεί!

Στα δωμάτια αυτής της σουίτας κυριαρχεί απόλυτη ησυχία, δεν υπάρχει τηλεόραση, ραδιόφωνο, ίντερνετ, σήμα τηλεφώνου ή οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει θόρυβο.

Το προσωπικό του ξενοδοχείου σερβίρει πρωινό στο δωμάτιο και οδηγεί τον επισκέπτη στην έξοδο.

Η θερμοκρασία μέσα στο δωμάτιο είναι σταθερή και δεν ξεπερνά τους 2 βαθμούς κελσίου. Φυσικά υπάρχει θέρμανση που διατηρεί τη θερμοκρασία στους 18 βαθμούς.

Και αν δεν σας φτάνει μία διανυκτέρευση στη σουίτα, υπάρχει και ολόκληρος χώρος εκδηλώσεων τον οποίο μπορείτε να κλείσετε για δεξίωση.

Η τιμή για τη διαμονή στη σουίτα για 2 άτομα είναι 403 ευρώ.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250