Ασιατικό γυμναστήριο: 24.000 δολάρια για χρυσά σαλόνια, κρύσταλλα και βελούδο [εικόνες]

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2016 21:16

Ασιατικό γυμναστήριο: 24.000 δολάρια για χρυσά σαλόνια, κρύσταλλα και βελούδο [εικόνες]

Απευθύνεται μόνο σε προνομιούχους δηλαδή αυτούς που μπορούν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη μια και η ετήσια συνδρομή στο ακριβότερο γυμναστήριο του κόσμου κοστίζει 24.000 δολάρια.

 

Ονομάζεται Centurion και ανήκει στην εταιρεία με την ονομασία «California Management Group». Σύμφωνα με τον ιδρυτή και τον CEO Randy Dobson, η αλυσίδα γυμναστηρίων που διευθύνει προσφέρει αποκλειστικότητα και πολυτέλεια σε λίγους εκλεκτούς που έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν για τα υψηλότερα στάνταρ και απαιτούν τίποτα λιγότερο από το καλύτερο.


Διαθέτει 24 υποκαταστήματα στο Βιετνάμ, με συνδρομές που ξεκινούν από 8.000 δολάρια και φτάνουν ακόμα και τα 24.000 δολάρια ετησίως. Δεν υπάρχουν μηνιαίες συνδρομές παρά μόνο ετήσιες για τις οποίες οι πελάτες πληρώνουν προκαταβολικά.

Το business insider μπήκε στα άδυτα του ακριβότερου γυμναστηρίου στον κόσμο όπου η πολυτέλεια και η χλιδή έχουν τον κυρίαρχο λόγο.

Η βιομετρική σάρωση στους χώρους του Centurion εξασφαλίζει αποκλειστική πρόσβαση στους πελάτες.

Αποκλειστικά μαθήματα γιόγκα σε χώρους που παραπέμπουν σε χρυσά παλάτια, σαλόνια όπου οι πελάτες απολαμβάνουν το τσάι πριν από μάθημα τους, μπάνια διακοσμημένα με χρυσές λεπτομέρειες, σαλόνια ομορφιάς που προφέρουν τις υπηρεσίες τους εντελώς δωρεάν στους VIP πελάτες αλλά και πολυέλαιοι από μαύρα κρύσταλλα και δάπεδα εισαγόμενα από την Ιταλία συνθέτουν το πολυτελές σκηνικό του γυμναστηρίου.

Πισίνες ολυμπιακών διαστάσεων με τζαμαρίες από το δάπεδο έως το ταβάνι. Υπηρεσίες μασάζ δίπλα στο νερό, πετσέτες και μπουρνούζια αποκλειστικά για τον κάθε πελάτη αλλά και χαμάμ, σάουνες, ρωμαϊκά τζακούζι υδροθεραπείας αλλά και αίθουσες πάγου που προσφέρουν παραμονή στους μηδέν βαθμούς Κελσίου αποτελούν παράδεισο για τον απαιτητικό πελάτη που θέλει η γυμναστική του να είναι μια πολυτελής εμπειρία.