Το αγαπημένο ντύσιμο των διάσημων: Tζιν πάνω-κάτω

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016 11:34

Το αγαπημένο ντύσιμο των διάσημων: Tζιν πάνω-κάτω

Μπορεί οι διάσημες να έχουν το δικό τους προσωπικό στιλ και πολλές φορές να προκαλούν με τους τολμηρούς συνδυασμούς τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν τρελαίνονται για ένα συγκεκριμένο ντύσιμο.

Το Double Denim Look είναι μία από τις τάσεις που γερά κρατεί εδώ και καιρό. Ο συνδυασμός τζιν πουκάμισου με τζιν παντελόνι -δηλαδή τζιν ύφασμα από πάνω μέχρι κάτω- είναι η πιο αγαπημένη και safe επιλογή των διάσημων.

Μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ και προσδίδει ένα πιο ροκ στοιχείο σε όσες το προτιμούν. Οι διάσημες έδωσαν την δική τους εκδοχή για το πως φοράνε την συγκεκριμένη τάση.

  • Τζιν σορτς και μπαλαρίνες

Η Μιράντα Κερ τόλμησε και συνδύασε το total denim look με glitter μπαλαρίνες. Το αποτέλεσμα είναι girly και chic.

  • Δύο αποχρώσεις τζιν

Η Olivia Palermo προτίμησε ένα ανοιχτόχρωμο τζιν πουκάμισο και ένα πιο σκούρο skinny τζιν. Συμπέρασμα, ότι απόχρωση τζιν και αν έχεις στην γκαρνταρόμπα σου, πολύ πιθανό είναι να ταιριάζει το ένα με το άλλο.

  • Nude γόβες

Η Kim Kardashian διάλεξε τα παπούτσια που κάνουν πιο θηλυκα (και σέξι) το αποτέλεσμα. Ένα ζευγάρι μυτερές γόβες κάνει πιο formal το λουκ, κάνοντάς το ιδανικό για το γραφείο.

  • Ίδιο χρώμα τσάντα και ζώνη

Η Olivia Palermo έκανε κάτι πολύ έξυπνο. Συνδύασε το total jean look με το ίδιο χρώμα ζώνη και και τσάντα (του οίκου Hermes), ώστε να μην παραφορτώσει το λουκ της.

  • Pencil φούστα και πουκάμισο

Μπορεί οι pencil jean φούστες να μην είναι το απόλυτο must ρούχο, αλλά η Rihanna βρήκε τον τρόπο να τις επαναφέρει. Ο συνδυασμός τζιν πουκάμισο, τζιν φούστα και καμηλό γόβες είναι ιδανικός για τις βραδινές σου εξόδους.

  • Total jean look και ροζ κραγιόν

Η Jennifer Lopez σκέφτηκε και αυτή τη λεπτομέρεια. Το τζιν ταιριάζει περισσότερο απ'όλα με το έντονο (προς φούξια) ροζ. Αν, λοιπόν, θέλεις να είσαι στιλάτη σε όλα, το ροζ είναι η κατάλληλη απόχρωση κραγιόν.

  • Σορτς Τζιν (και τον χειμώνα)

Μπορεί η Chiara Ferragni να το φόρεσε καλοκαίρι, αλλά το αγαπημένο σου τζιν σορτς μπορεί να φορεθεί και χειμώνα. Το μόνο που χρειεται να προσέξεις είναι το καλσόν, το οποίο πρέπει να είναι see through και όχι o-pack.

  • Ιδανικό και για πιο sport εμφανίσεις

H Kendal Jenner έχει κάνει και πιο πετυχημένες εμφανίσεις. Παρόλα αυτά, τα sneackers και τα αθλητικά παπούτσια ταιριάζουν (και αυτά) με το look.

  • Ναι..στα boyfriend looks.

Το τζιν του αγοριού μας είναι τάση αυτή την εποχή. Η Jessica Alba το συνδύασε με ένα oversized πουκάμισο, δίνοντας του μία πιο casual όψη.


iefimerida



ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250