Απέραντο γαλάζιο: Δείτε τις «υποβρύχιες» σουίτες του Hotel Atlantis, στο Ντουμπάι! (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2016 21:36

Απέραντο γαλάζιο: Δείτε τις «υποβρύχιες» σουίτες του Hotel Atlantis, στο Ντουμπάι! (εικόνες)

Αν το όνειρό σας είναι να κοιμάστε και να ξυπνάτε βλέποντας τον βυθό του ωκεανού, οι δύο υποβρύχιες σουίτες, «Neptune» και «Poseidon» του ξενοδοχείου Atlantis στο Ντουμπάι, είναι το ιδανικό μέρος διακοπών!

 

 

Οι σουίτες δημιουργούν την οφθαλμαπάτη ότι ο επισκέπτης βρίσκεται στον βυθό, αφού κάθε χώρος τους βλέπει σε ένα τεράστιο ενυδρείο, που διαθέτει πάνω από 65.000 θαλάσσια είδη.



Το ξενοδοχείο είναι κτισμένο επάνω στο τεχνητό νησί Palm Jumeirah και οι δημιουργοί του το κατασκεύασαν έχοντας κατά νου τον μύθο της χαμένης Ατλαντίδας. Οι δύο σουίτες είναι το σύμβολο της πολυτέλειας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αφού όποιος μπορεί να διαθέσει 8.200 δολάρια την βραδιά, έχει την δυνατότητα να απολαύσει σαμπάνια Dom Perignon, 24ωρη υπηρεσία μπάτλερ, που μπορεί να ικανοποιήσει κάθε δυνατή επιθυμία των επισκεπτών, ακόμα και την βόλτα με καμήλες!



Αλλά και για τους μουσουλμάνους πελάτες, που δεν πίνουν αλκοόλ, η σαμπάνια αντικαθίσταται από ανάλογα ποτά. Για να καταλάβει κανείς ότι ο ορισμός της απόλυτης πολυτέλειας βρίσκεται σε αυτές τις δύο εξαιρετικές σουίτες, αρκεί να σημειώσουμε ότι ακόμα και τα σαπούνια στα πολυτελή μπάνια είναι καλυμένα με νιφάδες χρυσού 24 καρατίων.



Το ξενοδοχείο διαθέτει 1.500 δωμάτια, τα οποία περιλαμβάνουν κρεβατοκάμαρα, καθιστικό, τραπεζαρία, ιδιωτικό ασανσέρ και δωμάτιο τηλεόρασης και έχει γίνει πόλος έλξης πολλών διεθνών celebrities, που κάνουν σε αυτό τις διακοπές τους, όπως είναι η reality star, Κιμ Καρντάσιαν.






00 inkefalonia general ad 300X250