Αυτός είναι ο Νο1 λόγος που μπορεί μια γυναίκα να αρνηθεί το σεξ

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016 22:24

Αυτός είναι ο Νο1 λόγος που μπορεί μια γυναίκα να αρνηθεί το σεξ

Ποιο είναι το... εμπόδιο που δεν επιτρέπει στις γυναίκες να απολαύσουν το σεξ;

 

Νέα δημοσκόπηση στην οποία συμμετείχαν 500 γυναίκες καταρρίπτει τον επίμονο μύθο που θέλει τους άντρες να έχουν πιο ανεβασμένη λίμπιντο από τις γυναίκες, υποδεικνύοντας μάλιστα ποια είναι η βασικότερη αιτία που οι γυναίκες λένε όχι στο σεξ.

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της εφαρμογής Kindara, μια εφαρμογή γονιμότητας που βοηθά τις γυναίκες να παρακολουθούν τον κύκλο τους και να ενημερώνονται για θέματα αναπαραγωγικής υγείας.

Οι συμμετέχουσες ερωτήθηκαν αρχικά για την ερωτική τους διάθεση. Περισσότερες από τις μισές γυναίκες απάντησαν ότι δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένες με τη συχνότητα του σεξ στη ζωή τους, ενώ το συντριπτικό 75% εξ αυτών δήλωσαν ότι θα ήθελαν να κάνουν σεξ περισσότερες από τρεις φορές την εβδομάδα. Το πιο... δραστήριο 13% των γυναικών δήλωσαν ότι θα ήθελαν να κάνουν σεξ περισσότερες από έξι φορές την εβδομάδα!

Όσον αφορά τις επιδόσεις στο σεξ, το 72% των γυναικών δήλωσαν ότι φτάνουν σε οργασμό κάθε φορά που κάνουν σεξ. Μία στις δύο δήλωσε επίσης ότι το συναισθηματικό δέσιμο είναι το «κλειδί» για καλό σεξ.

Το μεγαλύτερο εμπόδιο στο σεξ για τις γυναίκες φάνηκε να είναι το στρες, καθώς αυτή ήταν η απάντηση του 40% των γυναικών.

Βέβαια, το 18% των γυναικών δήλωσαν ότι αν θέλουν πραγματικά να κάνουν σεξ δεν τις σταματά τίποτα!