Απίστευτο βίντεο: Καβάλησε τα κύματα με μηχανή

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2015 09:21

Απίστευτο βίντεο: Καβάλησε τα κύματα με μηχανή

O κασκαντέρ Robbie Maddison, πρόσφερε ένα μοναδικό θέαμα, κάνοντας σέρφινγκ με τη μηχανή του! Κινδύνεψε να πνιγεί, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό (Vid+Pics)

 

Ο Αυστραλός Robbie Maddison έγινε ο πρώτος άνθρωπος, που σέρφινγκ με αγωνιστική μηχανή και το θέαμα ήταν εντυπωσιακό. Ο ριψοκίνδυνος κασκαντέρ έχει και στο παρελθόν εντυπωσιάσει το κοινό του, ωστόσο αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Το εγχείρημά του, που πραγματοποιήθηκε στην Ταϊτή και ονομάστηκε "Pipe Dream", χρειάστηκε προετοιμασία 2 ετών. Στη μηχανή προσαρμόστηκε ειδικό σωσίβιο, ενώ και ο ίδιος έκανε πολλές προπονήσεις για να μπορεί να ισορροπήσει στο νερό.

 

"Δεν θέλω να υποτιμήσω πράγματα που έχω κάνει στο παρελθόν, ωστόσο το Pipe Dream, είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει μέχρι σήμερα", δήλωσε ο Maddison, ο οποίος ήθελε και κατάφερε να συνδυάσει όλα όσα αγαπάει: Το να καβαλάει μηχανές, το σέρφινγκ και το τζετ σκι.

 

 

Ο Maddison έφτασε στην Ταϊτή στις 17 Απριλίου, μαζί με ένα πλήθος μελών της παραγωγής της DC Shoes, ωστόσο το πρότζεκτ κρατήθηκε μυστικό. Μάλιστα η απόφαση να πάνε σε λιγότερο δημοφιλείς περιοχές, λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή.

 

 

Το πρώτο γύρισμα έγινε στο Parara και το συνεργείο είδε έντρομο τον Maddison να χάνεται μέσα σε ένα τεράστιο κύμα, αλλά ευτυχώς βγήκε στην επιφάνεια.

"Η εμπειρία μου στο σέρφινγκ, μου έδωσε τη γνώση για να διαβάζω καλύτερα τα κύματα και να είμαι άνετος μέσα σε αυτά. Είμαι χαρούμενος που επέζησα. Όλο το συνεργείο νόμιζε ότι θα με έχανε", δήλωσε ο κασκαντέρ.

https://www.youtube.com/watch?t=72&v=lDi9uFcD7XI




00 inkefalonia general ad 300X250