4 ροφήματα για απώλεια βάρους

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Ιουλίου 2015 12:55

4 ροφήματα για απώλεια βάρους

Η απώλεια βάρους είναι δύσκολη, ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Όμως, γίνεται παιχνιδάκι χάρη στα ακόλουθα ροφήματα!

 

Πώς θα σας φαινόταν να χάνατε τα περιττά κιλά απλά και μόνο πίνοντας το καφεδάκι σας; Το click@Life, σας προτείνει 4 ροφήματα για να χάσετε τα κιλά γρήγορα και απλά.

Καφές

Αυξάνει τους παλμούς της καρδιάς μας, ενεργοποιεί τον μεταβολισμό μας και είναι πλούσιος σε αντιοξειδωτικά. Ο αγαπημένος μας καφές-σε λογικές ποσότητες και χωρίς πολλή ζάχαρη-θα σας βοηθήσει να αδυνατίσετε!

 

Πράσινο τσάι

Αποτελεί ίσως το βασικότερο ρόφημα μιας δίαιτας. Γεμάτο ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό, το πράσινο τσάι, είναι ένας φυσικός λιποδιαλύτης που καταπολεμά την κυτταρίτιδα και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό.

Χυμός γκρέιπφρουτ

Η γεύση του μπορεί να σας ξενίζει αλλά μάλλον θα αλλάξετε γνώμη μόλις μάθετε πως ο χυμός γκρέιπφρουτ καίει αποτελεσματικά το περιττό λίπος. Πλούσιος σε βιταμίνη C, ενισχύει τις άμυνες του οργανισμού και καταπολεμά το περιττό λίπος. Με ένα ποτηράκι χυμό γκρέιπφρουτ καθημερινά στο πρωινό σας, θα δείτε σύντομα τη διαφορά στα κιλά σας.

Τσάι με τζίντζερ

Κόβει την όρεξη μαχαίρι! Αν το καταναλώνετε μισή ώρα πριν το φαγητό σας, θα διαπιστώσετε πως δεν θα έχετε μεγάλη όρεξη να φάτε και έτσι θα γλιτώσετε δεκάδες θερμίδες. Το τσάι με τζίντζερ, ενεργοποιεί τον μεταβολισμό και τονώνει το κυκλοφορικό μας σύστημα.