To μυστικό για μία καλή ερωτική ζωή!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Ιουλίου 2015 22:39

To μυστικό για μία καλή ερωτική ζωή!

Η ερωτική διάθεση μπορεί να ανέβει, μπορεί να πέσει ενώ μπορεί και να μείνει στάσιμη…Με λίγα λόγια η διάθεση για ερωτική επαφή και για παιχνίδι –αυτές τις περίεργες μέρες- όλα τα μπορεί!



Οι τρόποι για να τα καταφέρεις ποικίλλουν και όταν μπαίνεις στη διαδικασία να ανακαλύψεις και να κάνεις τονωτικές ενέσεις στην –κοινή- ερωτική σας ζωή μπορείς απλώς να αρπάξεις ένα μαξιλάρι και να του το φέρεις στο κεφάλι!

Και αυτό γιατί επιστήμονες αναφέρουν πως ο μαξιλαροπόλεμος είναι ένα –πρώτης τάξεως- κόλπο για να ανέβει- η ερωτική διάθεση- πολύ ψηλά παίρνοντας σε μαζί της!

Αυτού του είδους το «παιδικό» και ανέμελο παιχνίδι- αυτή η αναφορά σε περασμένες ωραίες και χαρούμενες στιγμές προσφέρει ενθουσιασμό, διώχνει το στρες, σας κρατάει σε εγρήγορση και αναπτύσσει οικειότητα και απίστευτη τρυφερότητα.

Την ίδια στιγμή ένα κρυφτό, ένα κυνηγητό μέσα στο δωμάτιο, μία γυμναστική άσκηση που να απαιτεί την παρουσία και τη συμμετοχή και των δύο έχουν ωραία και ερωτικά αποτελέσματα.

Διότι οι χτύποι της καρδιάς γίνονται πιο δυνατοί, έχουν ένταση, το σώμα εκκρίνει αδρεναλίνη και το μυαλό ταξιδεύει μακριά από ΝΑΙ και ΟΧΙ, απαλλαγμένο από δυσάρεστες σκέψεις και προβλήματα.

Θυμάσαι πως η ζωή είναι ένα όμορφο παιχνίδι, αναπολείς την ανεμελιά και τη διάθεση να περάσεις καλά!

govastileto.gr