Αυτές είναι οι μεγαλύτερες....απορίες που έχουν οι άντρες όταν κάνουν ΣΕΞ!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015 20:46

Αυτές είναι οι μεγαλύτερες....απορίες που έχουν οι άντρες όταν κάνουν ΣΕΞ!

Ένας άντρας εξομολογείται.

1. Γιατί θέλετε τα φώτα σβηστά; Αφού η μισή διασκέδαση στο σεξ είναι να βλέπεις το σύντροφό σου γυμνό. Το σεξ με σβηστά τα φώτα είναι σαν να πηγαίνεις σε ένα από αυτά τα σινεμά στα οποία μπορείς να φας κιόλας, και να έχεις τα μάτια σου δεμένα.

2. Τελικά, θέλετε να τελειώσουμε όταν είναι εμφανές ότι δεν έχετε ιδιαίτερη όρεξη; Συμβαίνει κάποιες φορές. Ξεκινάς να «παίζεις» λίγο με τον άλλον, παρ’ όλο που δεν έχεις ιδιαίτερη όρεξη για σεξ και αυτό φαίνεται. Καταλήγουμε λοιπόν να βλέπουμε τη βαρεμένη έκφρασή σας και να αναρωτιόμαστε αν έχει νόημα να το παλεύουμε να τελειώσουμε ή είναι καλύτερα να το αφήσουμε.

3. Τελικά σας αρέσει να ασχολείστε με το θέμα «εσώρουχα»; Ή μπα; Ναι, μας αρέσουν τα σέξι εσώρουχα αλλά στην τελική θα σας τα βγάλουμε. Επίσης μοιάζουν και κάπως άβολα. Πραγματικά δεν μπορούμε να καταλάβουμε αν σας αρέσει να τα φοράτε ή όχι.

4. Πόσο άγριο είναι το άγριο σεξ; Καλό είναι όταν ζητάτε άγριο σεξ να είστε σαφείς, γιατί ο καθένας έχει διαφορετικό ορισμό για το τι σημαίνει «άγριο σεξ». Μιλάμε για ένα ελαφρύ spanking; Για τη φάση όπου σε πετάει ο άλλος στο κρεβάτι και σε μαστιγώνει ενώ του γρατζουνάς την πλάτη και τον φτύνεις; Για την ιστορία, να ξέρεις ότι θα ξεκινήσουμε με το πρώτο μέχρι να μας είναι σαφές το τι θέλεις ακριβώς.

5. Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στο «αναλαμβάνω πρωτοβουλία» και «απλά κάνω ό,τι θέλω» στο σεξ; Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να αναλάβουμε τα ηνία, αλλά μετά καλό είναι να μην παραπονιέσαι ότι σκεφτόμαστε μόνο τους εαυτούς μας. Δεν μπορούμε να διαβάσουμε το μυαλό κανενός.

6. Τελείωσες; Ή ετοιμάζεσαι να τελειώσεις; Ή απλά σου αρέσει πάρα πολύ αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή; Καμιά φορά είναι δύσκολο να καταλάβουμε.

7. Τι ακριβώς θέλεις να κάνω τώρα; Οκ, μου πιάνεις τα οπίσθια και με σπρώχνεις προς το μέρος σου, αλλά δεν μπορώ με τίποτα να βρω με τίποτα ένα ρυθμό με αυτό που κάνεις.

8. Πού ακριβώς πρέπει να κοιτάζω για να μην φαίνομαι ανώμαλος; Να σε κοιτάζω στα μάτια; Να έχω τα μάτια μου κλειστά; Άστο, θα θάψω απλά το πρόσωπό μου μέσα στο λαιμό σου όπου έτσι κι αλλιώς δεν βλέπω τίποτα.

9. Πόσο πολύ πρέπει να σας φιλάμε; Μήπως δεν φιλάω αρκετά; Μήπως φιλάω υπερβολικά πολύ και χάνεις τη συγκέντρωσή σου; Δίλημμα.

10. Γιατί δεν παίζετε πιο πολύ με το στήθος σας; Αν εγώ είχα στήθος θα έπαιζα μαζί του συνέχεια. 11. Πώς γίνεται να είστε τόσο γεμάτες ζωή μετά το σεξ; Πώς γίνεται απλά να μην θέλετε να πέσετε ξερές και να κοιμηθείτε;

cosmopolitan.gr