Ακόμη μία ανορθόδοξη φιλία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015 12:16

Ακόμη μία ανορθόδοξη φιλία

Οι αρουραίοι [όπως και τα περιστέρια] της πόλης είναι ίσως από τα πιο αηδιαστικά ζώα που υπάρχουν, και, συνήθως, όταν πετύχεις κάποιον, το μόνο που σου περνάει από το μυαλό είναι πώς θα τον εξολοθρεύσεις.


Παρόλα αυτά υπάρχουν άνθρωποι που τους έχουν κατοικίδια, όχι εδώ, στο Σικάγο, και ισχυρίζονται ότι είναι πολύ στοργικά και έξυπνα ζώα, όπως ο Riff Rat, ένας αρουραίος τριών μηνών που βρέθηκε μωρό στο δρόμο τραυματισμένος και ο τύπος που τον έσωσε τον τάιζε στο στόμα με τη σύριγγα μέχρι να γίνει καλά. Ο Riff εξημερώθηκε κι απέκτησε πολύ στενή φιλία με τον 3χρονο ποιμενικό της οικογένειας, έναν σκύλο που τον λένε Osiris.

Η οικειότητά τους είναι τέτοια που ο Riff μπαίνει μέσα στο στόμα του Osiris και του καθαρίζει τα δόντια από τις τροφές [και όχι, δεν τον έχει ποτέ δαγκώσει]. Και τα δύο ζώα είναι τα πιο φιλικά που μπορείς να διανοηθείς και ο ιδιοκτήτης τους έφτιαξε ένα λογαριασμό στο instagram και ανεβάζει καθημερινά φωτογραφίες τους, ενώ έχουν χιλιάδες followers που τους παρακολουθούν να γλύφονται και να φιλιούνται.

https://instagram.com/osirisandriff/

animal-friends-rat-dog-osiris-riff-81 animal-friends-rat-dog-osiris-riff-66 animal-friends-rat-dog-osiris-riff-71 animal-friends-rat-dog-osiris-riff-121 animal-friends-rat-dog-osiris-riff-141 animal-friends-rat-dog-osiris-riff-292 animal-friends-rat-dog-osiris-riff-201 animal-friends-rat-dog-osiris-riff-261 animal-friends-rat-dog-osiris-riff-191 animal-friends-rat-dog-osiris-riff-51 animal-friends-rat-dog-osiris-riff-221 animal-friends-rat-dog-osiris-riff-232

 

grekamag.gr