10 λόγοι που πρέπει να βρεις αγόρι που να 'χει σκύλο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Μαΐου 2015 12:25

10 λόγοι που πρέπει να βρεις αγόρι που να 'χει σκύλο

Κάτι μας λέει πως αυτός είναι ο τέλειος σύντροφος για σένα. Έχουμε τους λόγους μας.

 

Δεν είναι ομορφότεροι, ούτε πιο σέξι από τους υπόλοιπους, ούτε πιο καλοί άνθρωποι! Απλά για εμάς που λατρεύουμε τα σκυλιά και δεν διαπραγματευόμαστε σε καμιά περίπτωση να μείνουμε μακριά από αυτά ή να το δώσουμε για υιοθεσία, είναι πολύ σημαντικό να βρούμε έναν σύντροφο που να τα αγαπά.

Από την Σάββια Σιάτη

Προφανώς δεν λέω πως η αγάπη για το σκυλί του, είναι αρκετή από μόνη της, ούτε η βάση σε μια σχέση και η απόδειξη για την προσωπικότητα που έχει.

Αν έχεις σκυλί (που να είναι κοινωνικό) και φοβάται τον σύντροφο σου ή τον λατρεύει και τον τρελαίνει στα φιλιά, δεν πρέπει να το αγνοήσεις! Πιστεύω πως οι σκύλοι κάτι θα ξέρουν για να απορρίπτουν κατευθείαν έναν τύπο ή να ξετρελαίνονται μαζί του.

Οι άνθρωποι που έχουν σκυλί ή λατρεύουν τα σκυλιά μπορεί να είναι οι κατάλληλοι ερωτικοί σύντροφοι για τους παρακάτω λόγους:

1.Δείχνουν κατανόηση και είναι καλόβολοι

 

Τα σκυλιά είναι ολίγον βρώμικα, καταστροφικά, παρορμητικά, γούνινα, αξιαγάπητα μικρά τερατίνια, και χρειάζεται ένα ορισμένο διάστημα να μπορεί κάποιος να τα βγάλει πέρα μαζί τους. Όταν βγαίνεις με κάποιον που έχει σκυλί ή τα λατρεύει, ξέρεις πως μπορεί εύκολα θα δεχτεί την κατάσταση, θα κάνει υπομονή, δεν θα φρικάρει με κάποιο συμβάν και ξέρεις ότι θα έχει τον απόλυτο έλεγχο.

2.Οι ιδιοκτήτες σκυλιών είναι δραστήριοι

Σίγουρα, υπάρχουν σκυλιά που λατρεύουν τον καναπέ και κοιμούνται όλοι μέρα εκεί αλλά το πιο πιθανόν εάν βγαίνεις με ένα ιδιοκτήτη σκύλου θα διαπιστώσεις πως είναι πολύ δραστήριος. Έτσι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να περπατάει, να παίζει παιχνίδια και γενικά να κόβει βόλτες έξω

3.Είναι τρυφεροί

Τα σκυλιά αγαπούν να χώνονται και να στριμώχνονται στην αγκαλιά του ιδιοκτήτη τους. Είναι στοργικοί και τρυφεροί. Αν ψάχνεις για τρυφερό σύντροφο και δεν βγαίνεις με ιδιοκτήτη σκύλου τότε και πάλι βρήκες τον ''λάθος άνθρωπο για να αγαπήσεις.''

4.Η υπομονή σε μια σχέση είναι απαραίτητη

Αν έχεις σκύλο δοκιμάζεις τις αντοχές σου όσο αφορά στην υπομονή. Αν βγαίνεις με κάποιον που έχει κουτάβι ή έχει περάσει ένα διάστημα με ένα κουτάβι τότε βρίσκεσαι σε μια σταθερή σχέση με υπομονή και κατανόηση!

5.Ένας ιδιοκτήτης σκυλιού δεν φοβάται τη δέσμευση

Ότι χρειαζόμαστε οι περισσότερες γυναίκες!

Τα σκυλιά ζουν για μεγάλο χρονικό διάστημα , μερικές φορές πάνω από 15 χρόνια. Αν ο σύντροφος που ''άρπαξες'' έχει ένα σκύλο, ξέρεις ότι το πρόσωπο αυτό δεν φοβάται να βρίσκεται σε μια μακροχρόνια σχέση.

6.Οι άνθρωποι με σκυλί είναι διασκεδαστικοί

 

Έχουν υπομονή και αφοσιώνονται στο σκυλί τους αλλά πάνω από όλα είναι διασκευαστικοί αφού τα σκυλιά ξετρελαίνονται για παιχνίδια (έστω και με κάτι ανόητο όπως την μπαλίτσα από αλουμινόχαρτο που την έχουν κάνει το αγαπημένο τους παιχνίδι) έτσι λογικό είναι, ο ιδιοκτήτης του να είναι δραστήριος και διασκεδαστικός.

7. Οι ιδιοκτήτες σκύλων είναι κοινωνικοί

Τα σκυλιά είναι κοινωνικά όντα, έτσι και οι ιδιοκτήτες τους έχουν την τάση να είναι πάρα πολύ κοινωνικοί. Για παράδειγμα, η ψυχολόγος Sam Gosling από το Πανεπιστήμιο του Τέξας ρώτησε πάνω από 4.500 ανθρώπους, προκειμένου να συγκρίνει τις προσωπικότητες των ''ανθρώπων που έχουν σκύλο'' και ''των ανθρώπων που έχουν γάτα" Η έρευνα έδειξε ότι οι άνθρωποι με σκύλο ήταν γενικά περίπου 15% περισσότερο εξωστρεφής και 13% πιο ευχάριστοι από τους ανθρώπους με γάτα.

8. Είναι γενικά πιο ευτυχισμένοι και υγιείς

Μια μελέτη του 2011 από τους ψυχολόγους του Πανεπιστημίου του Μαϊάμι και του Πανεπιστήμιου του Saint Louis διερεύνησε πώς η ιδιοκτησία ζώου επηρεάζει τις ζωές των ανθρώπων. Ένα μέρος της μελέτης έδειξε πως "οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων εμφανίζουν μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση, έχουν καλύτερη φυσική κατάσταση, νιώθουν λιγότερη μοναξιά και είναι πιο ευσυνείδητοι. "Έτσι, λίγο πολύ οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων είναι φοβεροί τύποι. Σε βλέπω να πηγαίνεις στα πάρκα να ψάχνεις ταίρι.

9. Είναι υπεύθυνοι

Έχοντας ένα σκυλί είναι μεγάλη ευθύνη. Αν κάποιος παρέχει μεγάλη φροντίδα στον σκύλο του, να ξέρεις ότι το πρόσωπο αυτό είναι ικανό να επωμιστεί μια σοβαρή ευθύνη. (Αντίθετα, αν βγεις ραντεβού με έναν ιδιοκτήτη σκύλου που δεν παρέχει καλή φροντίδα στον σκύλου του πρέπει να ξεφύγεις από αυτό το πρόσωπο όσο πιο γρήγορα μπορείς )

10.Είναι όντως πολύ σέξι

ladylike.gr

 

Οποιοσδήποτε κρατά έστω και για 10 λεπτά στην αγκαλιά του ένα σκυλί είναι σέξι! Φαίνεται πιο θερμός. Γι αυτό οι άντρες  πάνε τον σκύλο οποιουδήποτε βόλτα, νομίζοντας πως θα μας ''ρίξουν'' ......και καλά κάνουν!