6 tips για να φιλάς καλύτερα!

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015 13:21

6 tips για να φιλάς καλύτερα!

Παρόλο που το πώς να φιλάς δεν είναι κάτι που διδάσκεται, ωστόσο μερικές λεπτομέρειες καλό είναι να τις προσέχεις ώστε να φιλάς καλά! 

 

1. Την ανάσα σου. Και δεν λέμε για το προφανές, τύπου μην φας κάποιο φαγητό με σκόρδο. Αυτό είναι αυτονόητο άλλωστε. Αυτό που πρέπει να παρατηρήσεις στον εαυτό σου, είναι αν κάποιες τροφές είναι δύσπεπτες από τον οργανισμό σου, και γι’αυτό κάνουν το στόμα σου να μυρίζει άσχημα, ακόμη κι αν μετά πλύνεις τα δόντια σου ή μασήσεις κάποια τσίχλα. Όσο καλή τεχνική κι αν έχεις στο φιλί, αν για παράδειγμα ο οργανισμός σου δεν μπορεί να πραγματοποιήσει σωστά τη διαδικασία της πέψης σε κάποιες τροφές, τότε η ανάσα σου θα μυρίζει άσχημα, γεγονός που θα δυσχεράνει την καλή εντύπωση που θες να δημιουργήσεις με τα φιλιά σου.

2. Τον σωστό τρόπο που χειρίζεσαι τη γλώσσα σου. Εν ολίγοις, η τακτική του “tongue all over the place” δεν είναι αυτή που πρέπει να εφαρμόσεις. Για την ακρίβεια, θέλει “τόσο-όσο” και με διαλείμματα, εντελώς “άνευ” γλώσσας, κατά τη διάρκεια του φιλιού.

3. Μη δαγκώνεις. Όσο κι αν μπορεί να σου φαίνεται ωραίο “πάνω στο passion” δεν υπάρχει κανείς που να θέλει να του κόψουν κομμάτια δέρματος την ώρα που τον φιλάνε. Κι αν θες απαραιτήτως να δαγκώσεις το “je t’aime” σου λιγάκι, φρόντισε να είναι “μαλακά”. Μη χρειαστεί μετά πρώτες βοήθειες.

 

4. Τους ήχους που παράγονται. Τα πολλά “ηχητικά” εφέ είναι, όπως καταλαβαίνεις, κάπως αστεία και μπορούν να κάνουν τη διάθεση του “je t’aime” σου, αντί για “passion mood”, να γίνει “funny mood”.

5. Το να μην κάνεις “μούσκεμα” το “je t’aime” σου με σάλια. Κανείς δεν το θέλει αυτό. Εξακριβωμένο.

6. Το να μην έχεις κλειστό το στόμα σου όταν φιλιέσαι. Μετά είναι σαν να φιλάς τον άλλο/η στο μάγουλο. Ένα ερωτικό φιλί για να είναι καλό, δεν γίνεται να έχεις κλειστά τα χείλη σου, καθόλη του τη διάρκεια. Μοιάζει σαν να βαριέσαι με αυτό τον τρόπο.

foititakos.gr




00 inkefalonia general ad 300X250