Αυτά είναι τα γευστικά ποτά που "ρίχνουν" την κοιλιά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Δεκεμβρίου 2014 13:07

Αυτά είναι τα γευστικά ποτά που "ρίχνουν" την κοιλιά

Τι καλύτερο από το να πίνεις ένα δροσιστικό, υγιεινό ρόφημα που ενεργοποιεί τον μεταβολισμο, αποβάλλει το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς και σε βοηθά να αποκτήσεις γρηγορότερα γραμμωμένους κοιλιακούς...

Νερό με βότανα: Το νερό είναι σημαντικό για υγιές σώμα, βοηθά στη διατήρηση του σωματικού βάρου, εμποδίζει την κατακράτηση και αυξάνει το αίσθημα κορεσμού. Εάν βαριέσαι όμως το σκέτο νερό, μπορείς να κάνεις πιο ενδιαφέρουσα τη γεύση του προσθέτοντας φρέσκα φρούτα, λεμόνι και αρωματικά βότανα.

Smoothie με καρπούζι: Τα smoothies είναι ένας guilt-free τρόπος ενυδάτωσης και το καρπούζι είναι εξαιρετική βάση για αδυνάτισμα, αφού περιέχει ελάχιστες θερμίδες και πλήθος αντιοξειδωτικών στοιχείων. 

Παγωμένο τσάι μέντας: Η ευχάριστη γεύση της μέντας είναι ο καλύτερος τρόπος να δροσιστούμε τις ζεστές ημέρες, ενώ βοηθά στην αποβολή του κοιλιακού λίπους και στη μείωση της κατακράτησης.

Χυμός ανανά με λιναρόσπορο: Γευστικός, πλούσιος σε αντιοξειδωτικά και ένζυμα που βελτιώνουν τη λειτουργία του στομάχου και αποβάλλουν το κοιλιακό λίπος. 

Πράσινο τσάι: Εκτός ότι μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου και καρδιακών προβλημάτων, περιέχει κατεχίνες, δηλαδή αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην αποβολή του λίπους και στη μείωση του σωματικού βάρους. 

Smoothie από μαύρη σοκολάτα: Κι όμως η σοκολάτα, ειδικά η μαύρη σε βοηθά να αδυνατίσεις, μειώνει την όρεξη και τις λιγούρες και είναι μία από τις πιο γλυκές λιποδιαλυτικές τροφές.

faysbokk.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ