Αυτός είναι ο πιο σεξι άνδρας για το 2014!

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014 14:27

Αυτός είναι ο πιο σεξι άνδρας για το 2014!

Στον 31χρονο Αυστραλό ηθοποιό Chris Hemsworth απονεμήθηκε ο τίτλος του πιο σeξι άνδρα στον κόσμο για το 2014!  

Ο Chris πήρε το στέμμα που παραδίδει κάθε χρόνο το περιοδικό «People», αφήνοντας πίσω του, μεταξύ άλλων, τους Chris Pratt, Jamie Dornan, Bradley Cooper και Matt Bomer.

«Κέρδισα το δικαίωμα να καυχιέμαι στο σπίτι για μερικές εβδομάδες», ήταν το πρώτο σχόλιο του σeξι ηθοποιού, που διαδέχεται στον... θρόνο τον τραγουδιστή των Maroon 5, Adam Levine.

Με ύψος 1,90, πλούσια ξανθά μαλλιά και γαλανά μάτια, ο Chris Hemsworth έγινε παγκοσμίως γνωστός από τον ρόλο του στην ταινία «Thor», όπου υποδύθηκε τον ομώνυμο ήρωα. Επίσης, πρωταγωνίστησε στις ταινίες «Οι Εκδικητές» (The Avengers), ενώ το 2012 πήρε το βραβείο BAFTA για τον καλύτερο ανερχόμενο ηθοποιό.

Ο πιο σeξι άνδρας για το 2014 γεννήθηκε στη Μελβούρνη. Έχει δύο αδερφούς, έναν μεγαλύτερο και έναν μικρότερο, που είναι επίσης ηθοποιοί, ενώ το 2010 παντρεύτηκε την Ισπανίδα ηθοποιό Elsa Pataky, με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά!

Aυτός είναι ο 28ος κατά σειρά πιο σeξι άνδρας στον κόσμο, τίτλος που στο παρελθόν έχουν κατακτήσει –αρχής γενομένης από τον Mel Gibson, το 1985– μερικοί από τους μεγαλύτερους γυναικοκατακτηκτές της σόουμπιζ, όπως οι Brad Pitt, George Clooney, Bradley Cooper, Ryan Reynolds, Jule Law και Richard Gere.

Ο Chris πήρε το στέμμα που παραδίδει κάθε χρόνο το περιοδικό «People», αφήνοντας πίσω του, μεταξύ άλλων, τους Chris Pratt, Jamie Dornan, Bradley Cooper και Matt Bomer.

«Κέρδισα το δικαίωμα να καυχιέμαι στο σπίτι για μερικές εβδομάδες», ήταν το πρώτο σχόλιο του σeξι ηθοποιού, που διαδέχεται στον... θρόνο τον τραγουδιστή των Maroon 5, Adam Levine.

Με ύψος 1,90, πλούσια ξανθά μαλλιά και γαλανά μάτια, ο Chris Hemsworth έγινε παγκοσμίως γνωστός από τον ρόλο του στην ταινία «Thor», όπου υποδύθηκε τον ομώνυμο ήρωα. Επίσης, πρωταγωνίστησε στις ταινίες «Οι Εκδικητές» (The Avengers), ενώ το 2012 πήρε το βραβείο BAFTA για τον καλύτερο ανερχόμενο ηθοποιό.

Ο πιο σeξι άνδρας για το 2014 γεννήθηκε στη Μελβούρνη. Έχει δύο αδερφούς, έναν μεγαλύτερο και έναν μικρότερο, που είναι επίσης ηθοποιοί, ενώ το 2010 παντρεύτηκε την Ισπανίδα ηθοποιό Elsa Pataky, με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά!

Aυτός είναι ο 28ος κατά σειρά πιο σeξι άνδρας στον κόσμο, τίτλος που στο παρελθόν έχουν κατακτήσει –αρχής γενομένης από τον Mel Gibson, το 1985– μερικοί από τους μεγαλύτερους γυναικοκατακτηκτές της σόουμπιζ, όπως οι Brad Pitt, George Clooney, Bradley Cooper, Ryan Reynolds, Jule Law και Richard Gere.

e-radio.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250