Η νέα εμπειρία στα ΑΒ Βασιλόπουλος ξεκινά στο Ελληνικό

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2014 13:10

Η νέα εμπειρία στα ΑΒ Βασιλόπουλος ξεκινά στο Ελληνικό

Πλήρως ανανεωμένο λειτουργεί το σούπερ μάρκετ της αλυσίδας ΑΒ Βασιλόπουλος στο Ελληνικό, ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα της επιχείρησης. Το συγκεκριμένο κατάστημα, που στεγάζεται επί της λεωφ. Βουλιαγμένης 43-45, λειτούργησε για πρώτη φορά το 1990 και βραβεύτηκε ως ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη. Με τη νέα ανακαίνισή του -η πρώτη είχε γίνει το 2003- μεταμορφώθηκε ριζικά και μετατράπηκε σε έναν ιδιαίτερα καλαίσθητο και λειτουργικό χώρο, ενώ επεκτάθηκε κατά 1.100 τετραγωνικά μέτρα και η συνολική επιφάνειά του καλύπτει 5.500 τ.μ.

B7B113ADC6470D24A9EF8CBDE4BFCB29

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν ιστορικά στελέχη της ΑΒ Βασιλόπουλος (από αριστερά, πρώτος ο Ν. Ιωσίπου, τρίτος ο Γ. Αναγνωστόπουλος, δίπλα του οι κυρίες Α. Βασιλοπούλου, Κ. Βασιλοπούλου-Γκούμα), μαζί με τον Χ. Στροφύλλα (Vice President of Super Markets Sales, δεύτερος) και τον Γ.Κωνσταντάτο, δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, δεξιά)

Τα εγκαίνια του ανακαινισμένου καταστήματος έγιναν το πρωί της Παρασκευής, με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, που είχε την ευκαιρία να απολαύσει, μεταξύ άλλων, τα προϊόντα του νέου αρτοζαχαροπλαστείου, όπου καθημερινά ζυμώνονται ψωμί και γλυκίσματα.

Ανανεωμένο είναι και το τμήμα Delicatessen, το οποίο σερβίρει έτοιμα γεύματα. Στο ιχθυοπωλείο διατίθενται φρέσκα ψάρια και θαλασσινά.

Στα ράφια της πλούσιας κάβας βρίσκονται εκατοντάδες ετικέτες κρασιών από την εγχώρια και παγκόσμια παραγωγή.

«Περί απόλαυσης» ονομάζεται το νέο τμήμα του καταστήματος, στο οποίο οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν ποικιλίες καφέ, χειροποίητες σοκολάτες και φρέσκους ξηρούς καρπούς, ενώ στα τμήματα «Fresh» και «Κρεοπωλείο» μπορούν να επιλέξουν φρέσκα λαχανικά και φρούτα, καθώς και κρέατα από μεγάλους και μικρούς έλληνες παραγωγούς.

Στο τμήμα των τυριών, βρίσκει κανείς πλούσια ποικιλία, ενώ στο τμήμα των αλλαντικών πωλούνται προϊόντα από κάθε γωνιά του κόσμου.

Στο κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος στο Ελληνικό εργάζονται 214 άτομα, διατίθενται 350 θέσεις στάθμευσης και λειτουργεί ολοκληρωμένο κέντρο ανακύκλωσης συσκευασιών.

«Το ανανεωμένο κατάστημα στο Ελληνικό είναι ένα πραγματικό 'διαμάντι' και αυτό θα το διαπιστώσουν όσοι πελάτες το επισκεφθούν. Είμαστε υπερήφανοι για αυτή τη νέα γενιά 'ΑΒητικών' καταστημάτων. Συνεχίζουμε σταθερά το επενδυτικό μας πλάνο, με στόχο να προσφέρουμε στους πελάτες μας καθημερινά το καλύτερο» δήλωσε ο γενικός διευθυντής της ΑΒ Βασιλόπουλος, Λεωνίδας Βρεττάκος.

«Ο μόνος τρόπος να πηγαίνεις μπροστά, είναι να προσέχεις τους πελάτες σου, κι εμείς αυτό κάνουμε με ένα τέτοιο κατάστημα. Είναι ουσιαστικά ο προπομπός της νέας γενιάς καταστημάτων που πρόκειται να ανοίξουν» είπε με τη σειρά της η Ζέτα Χειμωνίδου, διευθύντρια Μάρκετινγκ και Στρατηγικής της εταιρείας.

«Δεν εφησυχάζουμε. Έχουμε πάντα ψηλά τον πήχη. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε ολοένα και περισσότερους πελάτες, να ανεβάζουμε τα μερίδιά μας. Παράλληλα, θα επιδιώξουμε στην επόμενη τριετία να φτάσουμε τους 13.000 υπαλλήλους πανελλαδικά, από τους 11.500 σήμερα. Ήδη την περίοδο 2003-2014 έχουμε προσφέρει περίπου 1.500 νέες θέσεις εργασίας» σημείωσε.

Με την ευκαιρία των εγκαινίων του ανανεωμένου καταστήματός της, το ΑΒ Βασιλόπουλος Ελληνικού κάνει για τους επισκέπτες του μοναδικές προσφορές μέχρι τις 30 Οκτωβρίου.

19736320 delicatessen.limghandler19736322 customercare.limghandler19736324 cheese.limghandler19736325 juices.limghandler19736327 allantika.limghandler

Πηγή: in.gr