Αγοράκι στο Μπαγκλαντές ρίσκαρε τη ζωή του για να σώσει ένα μικρό ελαφάκι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014 12:39

Αγοράκι στο Μπαγκλαντές ρίσκαρε τη ζωή του για να σώσει ένα μικρό ελαφάκι

Εκπληκτικές είναι οι εικόνες που έρχονται από το Μπαγκλαντές και δείχνουν ένα αγόρι να προσπαθεί να σώσει ένα μικρό ελαφάκι λίγο πριν χαθεί από έναν ορμητικό χείμαρρο, διακινδυνεύοντας την ίδια του τη ζωή.

Ο νεαρός με το όνομα Μπελάλ είχε πάει εκδρομή με τους γονείς του στις όχθες του ποταμού Νοακχαλί και κάποια στιγμή είδε το ελαφάκι που είχε πέσει στο ποτάμι και πάλευε με τα νερά.Οι γονείς του ελαφιού βρίσκονταν στην απέναντι όχθη και παρακολουθούσαν τη σκηνή χωρίς να μπορούν να κάνουν τίποτα για να το σώσουν.

Με εντυπωσιακό θάρρος ο Μπελάλ βούτηξε στο ποτάμι, ενώ οι συγγενείς του παρακολουθούσαν την διάσωση, έτοιμοι να επέμβουν αν ο μικρός δεν κατάφερνε να βγει από το ορμητικό ποταμό.Δευτερόλεπτα αργότερα το χέρι του εμφανίστηκε πάνω από την επιφάνεια κρατώντας το ζώο ψηλά, κουρασμένο, αλλά σώο.Λίγο αργότερα κατόρθωσε να το περάσει στην απέναντι όχθη, όπου βρισκόταν το κοπάδι του.

Την απίστευτη αυτή ιστορία απαθανάτισε με τον φακό του ο διάσημος φωτογράφος της άγριας φύσης, Χασιμπούλ Γουαμπά σε ένα από τα ταξίδια του.«Είναι απίστευτο αυτό που έκανε ο πιτσιρικάς. 7 άτομα παρακολουθούσαμε το γεγονός και όταν γύρισε πίσω σε εμάς, τον επεφημίσαμε για το κατόρθωμά του.» δήλωσε ο Γουαμπά.

                 


Φόρτωση…

Φόρτωση…