Αυτή είναι η όμορφη κόρη του Γεράσιμου Αρσένη και της Λούκας Κατσέλη και κάνει ντεμπούτο στο θέατρο [εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014 10:18

Αυτή είναι η όμορφη κόρη του Γεράσιμου Αρσένη και της Λούκας Κατσέλη και κάνει ντεμπούτο στο θέατρο [εικόνες]

Μπορεί να μην το ξέρουν πολλοί, αλλά η όμορφη κόρη του Γεράσιμου Αρσένη και της Λούκας Κατσέλη, Αμαλία Αρσένη, είναι ηθοποιός και φέτος το καλοκαίρι θα υποδυθεί την Ωραία Κοιμωμένη στην παράσταση " Η Κοιμωμένη ξύπνησε" της Ξένιας Καλογεροπούλου.  

Η Αμαλία που σπούδασε υποκριτική στο Λονδίνο (Royal Academy of Dramatic Art) συνεχίζει την παράδοση της οικογένειας , αφού οι γονείς της μητέρας της πρώην υπουργού Λ. Κατσέλη, Πέλος και Αλέκα Κατσέλη ήταν σπουδαίοι καλλιτέχνες. Το ντεπούτο της στο θέατρο το έκανε πριν 2 χρόνια κάνοντας υπερήφανους τους γονείς της!Συμπρωταγωνιστής της Αμαλίας θα είναι ο Ορέστης Τζιόβας ενώ συμμετέχει και ο Σταύρος Σβήγκος, που τον γνωρίσαμε από την συμμετοχή του στο Κάτω Παρτάλι

Όπως γράφει σήμερα καθημερινή εφημερίδα η πρεμιέρα της παράστασης που θα ανέβει από το θέατρο Νέου Κόσμου θα γίνει στις 28 Ιουνίου.

H πρώτη εμφάνιση στο θέατρο

Η κόρη της πρώην υπουργού Λούκας Κατσέλη και του Γεράσιμου Αρσένη αποφάσισε να παίξει στο θέατρο διακόπτοντας τις σπουδές της για λίγο καιρό.
 
Με άδεια των καθηγητών της, η 21χρονη Αμαλία Αρσένη διέκοψε προσωρινά την φοίτησή της στο Smith College για να κάνει την πρώτη της θεατρική εμφάνιση στην πατρίδα. Υποδύθηκε τον ρόλο ενός 14χρονου κοριτσιού που πάσχει από νοητική υστέρηση στην παράσταση του έργου “Στάλερχοφ”.
Η Αμαλία που κέρδισε τον ρόλο με την αξία της στάθηκε τυχερή στο ξεκίνημά της, γιατί έπεσε στα χέρια ενός σπουδαίου σκηνοθέτη, του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου. Ο σκηνοθέτης είναι ενθουσιασμένος από την νεαρή ηθοποιό η οποία είναι ταλαντούχα, υπάκουη και αντιμετωπίζει με σεβασμό τους συναδέλφους της.

Αριστερά η μητέρα της Λούκα, πρώην υπουργός και δεξιά η θεία της Νόρα, ηθοποιός πριν γίνει βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

iefimerida




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250