Αυτή είναι η γάτα που ταξίδεψε Αθήνα - Ζυρίχη στις ρόδες του αεροπλάνου!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2013 21:07

Αυτή είναι η γάτα που ταξίδεψε Αθήνα - Ζυρίχη στις ρόδες του αεροπλάνου!

Η πτήση LX1843 από την Αθήνα στην Ζυρίχη καθυστερούσε ν'αναχωρήσει. Το αεροπλάνο παρέμενε καθηλωμένο στο αεροδρόμιο και οι υπάλληλοι το έψαχναν σπιθαμή προς σπιθαμή. Τι αναζητούσαν; Μια γάτα! Έψαχναν να βρουν από που προερχόταν το νιαούρισμα!Μετά από δυο ώρες αναζήτησης χωρίς αποτέλεσμα, όλοι πίστεψαν ότι το γατάκι με κάποιο τρόπο το' σκασε και ο πιλότος ζήτησε άδεια γι' απογείωση. Το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο Κλότεν και τότε διαπιστώθηκε ότι ο γατούλης ειχε ταξιδέψει Αθήνα - Ζυρίχη μέσα στους μπροστινούς τροχούς του αεροπλάνου σε θερμοκρασίες που είναι αδύνατο να επιβιώσει κανείς.

Το σημείο που είχε κρυφτεί ο άτακτος γατούλης

Μην ξεχνάμε όμως ότι οι γάτες είναι εφτάψυχες!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Blick στους μπροστινούς τροχούς, η θερμοκρασία πέφτει στους -50 βαθμούς Κελσίου και το οξυγόνο είναι ελάχιστο!

Ο γατούλης όμως ήταν καταπονημένος αλλά ζωντανός! Μεταφέρθηκε στον γιατρό και χαίρει άκρας υγείας. Μάλιστα τον υιοθέτησαν οι εργαζόμενοι στην αεροπορική εταιρεία και τον βάφτισαν Oscar Fox που είναι τα δυο τελευταία γράμματα του τύπου του αεροπλάνου με το οποίο ταξίδεψε ως λαθρεπιβάτης!

oscarfox 420 420

Πηγή:  newsit.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250