4 Ιδέες για βέρες γάμου & αρραβώνα για να επιλέξετε το 2024

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024 15:04

4 Ιδέες για βέρες γάμου & αρραβώνα για να επιλέξετε το 2024

Η ημέρα του γάμου σας είναι κοντά & ήρθε η ώρα να πάρετε τα στέφανα & τις βέρες γάμου! Εμπνευστείτε από 4 ιδιαίτερες προτάσεις από Skaras Jewels.

 4 Ιδέες για βέρες γάμου και αρραβώνα για να επιλέξετε το 2024

Ένα από τα πιο διαχρονικά κοσμήματα είναι οι βέρες γάμου και αρραβώνα, για αυτό και τις συναντάμε σε all timeclassic σχέδια, ώστε να ανταποκρίνονται στις εκάστοτε τάσεις της μόδας. Επίσης, είναι ίσως το μοναδικό κόσμημα που φοράνε οι περισσότεροι ενήλικες όλη μέρα κάθε μέρα, με κάθε εμφάνιση και σε κάθε περίσταση. Αυτό, κάνει τις βέρες ακόμη πιο ιδιαίτερη και προσωπική επιλογή.

Βέρες γάμου και αρραβώνα: Ποιες να πρωτοδιαλέξετε

Μετά το υπέροχο μονόπετρο που δε χορταίνετε να κοιτάτε όλη μέρα, ήρθε η ώρα να επιλέξετε - από κοινού αυτή τη φορά - τις βέρες του γάμου σας. Όπως κάθε ζευγάρι που πρόκειται να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, έτσι κι εσείς ψάχνετε κάτι που να ταιριάζει μεν και στους δύο, αλλά και στον καθένα ξεχωριστά, να είναι μοντέρνο και πρωτότυπο, αλλά να έχει και νότες παράδοσης, και να είναι, φυσικά, εντός του διαθέσιμου budget σας.

Υπάρχει τέτοια επιλογή; Μπορεί μια τέτοια επιλογή να φαίνεται σχεδόν ακατόρθωτη, στην πραγματικότητα όμως, όταν υπάρχει η κατάλληλη ποικιλία όλα γίνονται πιο εύκολα, καθώς υπάρχουν περισσότερα μοντέρνα, πρωτότυπα και παραδοσιακά σχέδια που πληρούν τις προϋποθέσεις σας.

Παρακάτω, θα δούμε την απόλυτα hot τάση των τελευταίων ετών, που είναι οι βέρες από ροζ χρυσό και από συνδυασμό ροζ χρυσού με λευκό χρυσό και πέτρες, αλλά και 2 πιο εναλλακτικές τάσεις που είναι τα δαχτυλίδια αντί για βέρες γάμου και οι εναλλακτικές φαρδιές βέρες τύπου Cigar.

1. Ιδιαίτερες βέρες γάμου από ροζ χρυσό

Οι βέρες γάμου από ροζ χρυσό είναι μια ιδιαίτερη επιλογή, αρκετά πρωτότυπη και εξαιρετικά κομψή και ρομαντική. Συνδυάζεται και με άλλα μέταλλα, όπως τον λευκόχρυσο, αλλά και με πέτρες ζιργκόν ή διαμάντια, για ακόμη πιο πολυτελές design.

Και η ανδρική βέρα; Η ανδρική βέρα σε ροζ χρυσό ακολουθεί, συνήθως, πιο μίνιμαλ γραμμές και πιο muted αποχρώσεις και είναι μια εξαιρετική εναλλακτική επιλογή, για ζευγάρια που αγαπούν τη μόδα και το καλαίσθητο σχεδιασμό.

2. Κλασικές βέρες γάμου από λευκόχρυσο

Από τις πιο κλασικές επιλογές είναι οι βέρες γάμου από λευκό χρυσό (πλατίνα) και λευκό χρυσό, που είναι πάντα μέσα στις τάσεις και πρώτες στις προτιμήσεις σας, μαζί με τις βέρες από κλασικό κίτρινο χρυσό. Σε αυτήν την κατηγορία υπάρχουν πολλές επιλογές σε βέρες, από απλές λεπτές, διακριτικές βέρες μέχρι πιο πολυτελή designs με πολύτιμους ή ημιπολύτιμους λίθους.

TipΣυνδυάστε κλασικά μέταλλα και πετράδια με εκκεντρικά design σχεδιαστών και οίκων όπως ο FaCad'oro και αποκτήστε βέρες που αναδεικνύουν την παράδοση του γάμου και συμβαδίζουν με τις παγκόσμιες τάσεις της πολυτελούς κοσμηματοποιίας.

2.jpg

 3. Εναλλακτικές βέρες γάμου Cigar vs λεπτές βέρες

Οι λεπτές βέρες γάμου είναι πάρα πολύ δημοφιλείς. Τα διακριτικά μινιμαλιστικά σχέδια κυριαρχούν εδώ και χρόνια στις προτιμήσεις των νεόνυμφων, από την κλασική βέρα από κίτρινο χρυσό μέχρι το λεπτό βεράκι από λευκό χρυσό.

Ενώ τα λεπτά δαχτυλίδια δεν κατεβαίνουν εύκολα από το βάθρο τους, σταδιακά τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερα ζευγάρια, επιλέγουν πιο τολμηρά σχέδια και θέλουν να ξεχωρίζουν και να φορούν πρωτότυπες, προσωποποιημένες βέρες. Ένα τέτοιο design trend είναι και οι βέρες cigar, οι φαρδιές βέρες, δηλαδή, που θυμίζουν τα δαχτυλίδια cigar.

Τι είναι τα δαχτυλίδια cigarΤα δαχτυλίδια και οι βέρες cigar είναι φαρδιά, ογκώδη και έχουν, κάποιες φορές, κάποια χάραξη στο μπροστινό μέρος. Ονομάζονται έτσι, επειδή θυμίζουν τις ετικέτες των πολυτελών πούρων. Μοιάζουν με τα δαχτυλίδια σεβαλιέ, αλλά δεν είναι.

4. Πρωτότυπα δαχτυλίδια αντί για βέρες γάμου και αρραβώνα

Για το τέλος, αφήσαμε μια νέα τάση που είναι η επιλογή δαχτυλιδιών που εκτελούν τον ρόλο της βέρας, αλλά ξεφεύγουν τελείως από τα κλασικά design. Ιδιαίτερα δημοφιλή, για παράδειγμα, είναι τα δαχτυλίδια eternity για γυναικείες βέρες, που έχουν γύρω γύρω αστραφτερές διάφανες πέτρες.

tel.jpg

 Ανακαλύψτε τις βέρες γάμου και αρραβώνα της συλλογής του Skaras Jewels

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Skaras Jewels θα βρείτε μια από τις πιο ολοκληρωμένες συλλογές σε βέρες γάμου και αρραβώνα από καταξιωμένους σχεδιαστές και οίκους. Για να δοκιμάσετε τα κοσμήματα, μπορείτε να επισκεφθείτε το φυσικό κατάστημα στη Σπύρου Μερκούρη 74 στο κέντρο της Αθήνας και να θαυμάσετε από κοντά υπέροχες βέρες και κοσμήματα γάμου, καθώς και να λάβετε συμβουλές αγοράς από το εξειδικευμένο προσωπικό.




00 inkefalonia general ad 300X250