Ιστορίες ανδρών που τους ευνούχισαν οι γυναίκες τους

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013 23:05

Ιστορίες ανδρών που τους ευνούχισαν οι γυναίκες τους

Τελικά ο άνδρας ζει ή όχι όταν τραυματιστεί πολύ πολύ σοβαρά στα γεννητικά όργανα; Ζει όταν η σύντροφος του τον ευνουχίσει ενώ κοιμάται με κάποιο μαχαίρι ή με τα ίδια της τα δόντια; Πεθαίνει από ακατάσχετη αιμορραγία; Μπορεί να αποκατασταθεί ιατρικά η “βλάβη” και εάν ναι πόσο χρονικό περιθώριο υπάρχει μέχρι να σωθεί ένα πέος, ή ένας όρχις που τον κόβουν βίαια; Εάν έχετε δει την ταινία η "αυτοκρατορία των αισθήσεων", σίγουρα θα θυμάστε την χαρακτηριστική σκηνή. Διαβάστε περιπτώσεις ανδρών που οι γυναίκες τους, τους ευνούχισαν και πως αποκαταστάθηκαν ιατρικά. 

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 1

Η γνωστή σε όλους από τις διαστάσεις που πήρε στις ΗΠΑ, με πρωτοσέλιδα στις εφημερίδες και στα δελτία ειδήσεων, η περίπτωση του Τζόνι Μπόμπιτ. Του ανθρώπου που η σύζυγος του Λορένα, του έκοψε το πέος με ένα μαχαίρι και το πέταξε σε ένα χωράφι. Ο Μπόμπιτ όχι μόνο δεν έχασε τελικά το πέος του, το οποίο βρέθηκε, αλλά του το επανακόλλησαν και πλέον ο ίδιος αφού χώρισε κάνει καριέρα σαν πορνοστάρ. Για την ιστορία να πούμε ότι αρχικά η Λορένα στη δίκη είχε δηλώσει πως προέβη στην πράξη αυτή επειδή ο Μπόμπιτ την είχε βιάσει, αλλά στην ακροαματική διαδικασία αποδείχτηκε ότι τα κίνητρα της ήταν άλλα. Τον ευνούχισε επειδή όταν έκαναν σεξ ο Μπόμπιτ τελείωνε πάντα πρώτος, δίχως να καταφέρνει την ίδια να έρχεται σε οργασμό.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 2

Στη Φλόριντα των ΗΠΑ, οι αρχές συνέλαβαν ένα πιράνχας. Μεταφορικά μιλάμε. Συνέλαβαν την 19χρονη Κρίσταλ Χάρισον η οποία ζήλεψε προφανώς τη χάρη των ψαριών αυτών και όταν ο 25χρονος σύντροφος της, της αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί της επειδή ήταν κουρασμένος, εκείνη γονάτισε όλο νάζι και υποσχέσεις και ξαφνικά, του έκοψε με τα δόντια της το πέος. Όπως αναφέρει η Sun, ο 25χρονος Τζέφρι νοσηλεύεται με σοβαρές κακώσεις στο νοσοκομείο και ακόμη δεν έχει αποφύγει τον κίνδυνο να χάσει τα γεννητικά του όργανα.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 3

Στην Ινδία, η Καιλασμπέν Βισχαλί, είχε υποψίες ότι ο άνδρας της, την απατούσε. Δεν αντέδρασε αλλά μέσα της σκεφτόταν τρόπους για να τον εκδικηθεί. Ένα βράδυ που άργησε γιατί όπως είπε η ίδια η Βισχαλί, ήταν μέχρι αργά με την ερωμένη του, εκείνη με το καλύτερο χαμόγελο της, του έβγαλε τα παπούτσια, όταν κάθισε στον καναπέ και του πρότεινε να του φτιάξει τσάι. Ο δυστυχής δεν ήξερε τι τον περίμενε και μάλλον θα σκεφτόταν πόσο όμορφα του τα έχει φέρει η ζωή. Η Βισχαλί μέσα στο τσάι έριξε υπνωτικό. Όταν ο σύζυγος της το ήπιε, και έπεσε σε λήθαργο, εκείνη πήρε ένα μαχαίρι και σύριζα του έκοψε όχι μόνο το πέος αλλά και τους όρχεις. Στη συνέχεια ξεπλύθηκε από τα αίματα βγήκε έξω και τάισε με τα γεννητικά όργανα του άνδρα της τα αδέσποτα σκυλιά. Δεν έφυγε από τον δρόμο παρά μόνο όταν βεβαιώθηκε ότι τα σκυλιά έφαγαν όλο τους το φαγητό. Κάποια στιγμή συνήλθε και ο άνδρας της και με ουρλιαχτά και φρικτούς πόνους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης Μεχσανά. Οι γιατροί σταθεροποίησαν την κατάσταση του, επέζησε αλλά δεν κατάφερνα να αποκαταστήσουν την τεράστια βλάβη.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 4

Και αυτή η περίπτωση έκανε το γύρο του κόσμου. Ένας Ιάπωνας καλλιτέχνης και σεφ, αποφάσισε να κόψει τα γεννητικά του όργανα, να τα μαγειρέψει και να ταΐσει μια ομάδα τολμηρών γευσιγνωστών. Ο Μάο Σουγκιγιάμα υποβλήθηκε σε αφαίρεση του πέους και των όρχεων του σε ένα νοσοκομείο στο Τόκιο. Ζήτησε από τους γιατρούς να φυλάξουν (για την ακρίβεια να ψύξουν) τα γεννητικά του όργανα γιατί θα τα χρειαζόταν. Ένα μήνα μετά τα ξεπάγωσε και τα μαγείρεψε μπροστά στα μάτια των πελατών του που ο καθένας πλήρωσε 300 ευρώ για αυτό το “ξεχωριστό έδεσμα”

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 5

Και αφού πιάσαμε τα πιάτα και τις γευσιγνωσίες ας αναφέρουμε άλλη μια περίπτωση, που έγινε στην Μπανγκόκ. Μια γυναίκα 37 ετών η Πριγιάπα Τασουάν, έπνιξε τον άνδρα της ενώ κοιμόταν με το λάστιχο του κήπου. Στη συνέχεια έκοψε το πέος του και πήγε στην κουζίνα. Το έπλυνε καλά καλά και άρχισε να ετοιμάζει μια σούπα. Ψιλόκοψε τα κολοκυθάκια, τα καροτάκια, έβαλε τζίντζερ που της άρεσε και μετά ψιλόκοψε το πέος του άνδρα της και το έκανε σούπα. Η 37χρονη άφησε την κατσαρόλα να βράζει και πήγε στο δωμάτιο, πήρε το λάστιχο του κήπου και επιχείρησε να αυτοκτονήσει. Δεν τα κατάφερε και σήμερα νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική. Στις αρχές είπε ότι ο 45χρονος σύζυγος της ήταν έτοιμος να την χωρίσει γιατί είχε ερωτευτεί μια 23χρονών χορεύτρια.

http://www.iatropedia.com

 




00 inkefalonia general ad 300X250