Αύριο οι τίτλοι τέλους για το Master Chef

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013 15:10

Αύριο οι τίτλοι τέλους για το Master Chef

Άδοξα, πρόωρα και πριν από την ανάδειξη νικητή ολοκληρώνεται αύριο, Πέμπτη, το Master Chef με το Mega να αφήνει ένα «παράθυρο» ανοιχτό για την υλοποίηση του τελικού, που δεν κατέστη εφικτό να γυριστεί μέχρι τώρα. Η «αναζήτηση του νέου Ελληνα master chef», όπως έλεγαν και τα σχετικά τρέιλερ της εκπομπής, θα ολοκληρωθεί χωρίς να έχει βρεθεί ο νέος master chef. Για την ακρίβεια, το τέλος θα μπει αμέσως μετά την αποχώρηση του τρίτου παίκτη από το τέλος, οπότε και θα μείνουν οι δύο φιναλίστ, που κανονικά θα διαγωνίζονταν στον τελικό.

Το τελευταίο επεισόδιο έχει ήδη παραδοθεί, με το φινάλε να «γράφεται» από την παρουσιάστρια Μαίρη Συνατσάκη, η οποία θα ανακοινώσει συνοπτικά τους λόγους που δεν κατέστη δυνατό να ολοκληρωθεί η παραγωγή -αποδίδοντας τους στην εταιρία παραγωγής- και θα αφήσει ανοιχτή μια προοπτική να πραγματοποιηθεί ο τελικός στο άμεσο ή απώτερο μέλλον.

Επί του θέματος, αναμένεται και σχετική ανακοίνωση, από το Mega εντός της ημέρας.

Πάντως, ο κριτής του παιχνιδιού, Λευτέρης Λαζάρου, διέψευδε δημοσιεύματα που τον ήθελαν ένα βήμα πριν από την αποχώρησή του από το Master Chef.

«Δεν ισχύει και ό,τι και να γίνει, εγώ θα είμαι στον τελικό. Το χρωστάω στα παιδιά που θέλουν στήριξη και θα είμαι εκεί. Δεν καταστρέφεις ένα παιχνίδι, μια εκπομπή. Δεν χαλάς κάτι που πήγε εξαιρετικά», έλεγε ο γνωστός chef, διαψεύδοντας τα όσα γράφονται τελευταία για εκείνον.

Πηγή: protothema.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ