Βγήκε από την εντατική ο 9χρονος από την Πάτρα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Φεβρουαρίου 2021 19:52

Βγήκε από την εντατική ο 9χρονος από την Πάτρα

Eurokinissi

Νικητής στη μάχη με τον κορονοϊό βγήκε ο 9χρονος Μάριος από την Πάτρα, καθώς το πρωί πήρε εξιτήριο από τη ΜΕΘ της παιδιατρικής κλινικής του Ρίου.

Το παιδί, που έμεινε για έξι μέρες στη μονάδα, με συμπτώματα σοβαρής πνευμονίας λόγω του κορονοϊού, θα συνεχίσει τη νοσηλεία του στην παιδιατρική κλινική και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να πάρει εξιτήριο, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, το παιδί μου είναι γενναίο και δυνατό, τα κατάφερε ήταν η νίκη της ζωής του, θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε όλους, όλα πήγαν κατ’ ευχήν, είναι  νικητής της ζωής» είπε η μητέρα του παιδιού στη δημόσια τηλεόραση.

«Βρίσκεται ήδη στο θάλαμο. Χθες είχε την όμορφη έκπληξη που του έκανε ο Παναθηναϊκός ενώ του χαρίσαμε και το πτυχίο που δίνουμε σε κάθε παιδάκι που έχει περάσει δύσκολα. Αρχικά ήταν φοβισμένος όπως κάθε παιδάκι, αλλά πλέον μπορώ να πω πως τον βλέπω εξοικειωμένο. 

Αισθανόμαστε ότι χαρίσαμε χαμόγελα σε όλη την Ελλάδα. Έχει φύγει από πάνω μου ένα βάρος. Είμαστε περήφανοι για την ομάδα των γιατρών και των νοσηλευτών μας. Έφυγε από τη ΜΕΘ με χαμόγελο.

Είμαστε πραγματικά λυτρωμένοι που κερδίσαμε αυτό το στοίχημα ζωής. Μέσα από τα μάτια του μικρού Μάριου, βλέπουμε όλες της μητέρες της Ελλάδας και τους λέμε να μην φοβούνται. Είμαστε εδώ. Το σύστημα υγείας και το προσωπικό μας είναι εδώ» αναφέρει φανερά συγκινημένος αλλά και χαρούμενος στο thebest.gr ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέας Ηλιάδης.

efsyn.gr


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250