Τραγωδία στη Δραπετσώνα: Νεκρή η μητέρα και ο αδελφός του Παναγιώτη Μαυρίκου!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2019 18:21

Τραγωδία στη Δραπετσώνα: Νεκρή η μητέρα και ο αδελφός του Παναγιώτη Μαυρίκου!

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ΙΧ που κατέληξε στον βυθό του Νέου Μώλου Δραπετσώνας εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα ψυχοφαρμάκων

 Oι σοροί δύο ατόμων, ενός άνδρα και μιας γυναίκας, εντοπίστηκαν μέσα στο ΙΧ αυτοκίνητο, που -υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες- έπεσε στη θάλασσα στον Νέο Μώλο Δραπετσώνας το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, ο αδελφός και η μητέρα του δημοσιογράφου Παναγιώτη Μαυρίκου, φαίνεται ότι είναι οι νεκροί της τραγωδίας. Ο Παναγιώτης Μαυρίκος ήταν ο εκδότης της εφημερίδας «Ακρόπολη» ο οποίος, το 2016, είχε βρει τραγικό θάνατο στην Αττική Οδό μέσα στην Porsche Kayenne που οδηγούσε και η οποία είχε απανθρακωθεί. Το αυτοκίνητο -μάρκας Mercedes, που εντοπίστηκε στον βυθό- ανήκε στη σύζυγο του εκδότη.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, το αυτοκίνητο ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, κι έτσι κανείς δεν πρόλαβε να καταλάβει τι γινόταν και να αντιδράσει. Ο ίδιος μάλιστα εκτιμά πως πήγαινε με πάνω από 100 χλμ. την ώρα. Μαρτυρίες, επίσης, αναφέρουν πως η οδηγός «κόλλησε» πίσω από φορτηγό προκειμένου να περάσει μαζί του τις μπάρες και να μπει στον χώρο (απαγορεύεται για το ευρύ κοινό), και στη συνέχεια έπεσε στη θάλασσα με ταχύτητα.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, στο ΙΧ που βούτηξε στον Νέο Μώλο εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα ψυχοφαρμάκων και οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η μητέρα του Μαυρίκου να το έριξε εσκεμμένα στη θάλασσα. Στο ΙΧ επέβαιναν και δύο σκυλιά, το ένα εκ των οποίων σώθηκε κολυμπώντας. Οι σοροί ανελκύστηκαν από κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών και μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Πηγή: ethnos.gr




00 inkefalonia general ad 300X250