Αιφνίδιος θάνατος στρατιώτη της Προεδρικής Φρουράς

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 13:57

Αιφνίδιος θάνατος στρατιώτη  της Προεδρικής Φρουράς

Θρήνος στο Στρατό Ξηράς, καθώς στρατιώτης που υπηρετούσε στην Προεδρική Φρουρά βρήκε αιφνίδιο θάνατο χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΣ, ο ο Στρατιώτης (ΠΖ) Σ. Θ. της Προεδρικής Φρουράς, ο οποίος βρισκόταν στην μονάδα του, χθες το βράδυ (21.02.2019), αισθάνθηκε αδιαθεσία και διακομίσθηκε άμεσα στο 401 ΓΣΝΑ, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Το Γενικό Επιτελείο εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια και τους οικείους του άτυχου στρατιώτη, ενώ δήλωσε ότι τα αίτια του τραγικού περιστατικού διερευνώνται.

Ο Εύζωνας, ηλικίας μόλις 24 ετών με καταγωγή από την Πάτρα. Λίγο νωρίτερα σύμφωνα με πληροφορίες, είχε υπηρεσία στον Άγνωστο Στρατιώτη την οποία εκτέλεσε κανονικά από τις 19.00 έως τις 20.00.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι επιστρέφοντας από την σκοπιά δεν ανέφερε κάποια ενόχληση και πήγε στον θάλαμο της Προεδρικής Φρουράς για να ξεκουραστεί. Το πρόβλημα στην υγεία του διαπιστώθηκε όταν έγινε η βραδινή επιθεώρηση.

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ:

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο Στρατιώτης (ΠΖ) Σ. Θ. της Προεδρικής Φρουράς, ευρισκόμενος στη Μονάδα του τις βραδινές ώρες της 21 Φεβρουαρίου 2019, αισθάνθηκε αδιαθεσία και στη συνέχεια διακομίσθηκε άμεσα στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΓΣΝΑ) όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα ακριβή αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του.

Συνταγματάρχης (ΤΘ) Μιχαήλ Ψαρομιχαλάκης
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΣ

ΠΗΓΗ: onalert.gr




00 inkefalonia general ad 300X250