Αεροπλάνο συγκρούστηκε στον αέρα με ελικόπτερο πάνω από την έπαυλη των Ρότσιλντ στη Βρετανία -Φόβοι για τρεις νεκρούς

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017 19:07

Αεροπλάνο συγκρούστηκε στον αέρα με ελικόπτερο πάνω από την έπαυλη των Ρότσιλντ στη Βρετανία -Φόβοι για τρεις νεκρούς

Συναγερμός έχει σημάνει στη Βρετανία μετά από πληροφορίες ότι μικρό αεροσκάφος συγκρούστηκε στον αέρα με ελικόπτερο κοντά στην πόλη Αϊλέσμπερυ στην κομητεία του Μπάκινγκχαμ. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδουν βρετανικά ΜΜΕ, τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους -δυο στο ελικόπτερο και ο πιλότος του αεροσκάφους. Ο απολογισμός δεν έχει επιβεβαιωθεί, όμως, από επίσημα χείλη.

Η αστυνομία του Τέιμς Βάλεϊ ανέφερε ότι προτεραιότητα είναι η διάσωση ανθρώπινων ζωών.

«Η αστυνομία του Τέιμς Βάλεϊ έχει φτάσει στο σημείο του ατυχήματος κοντά στην έπαυλη του Waddesdon» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, και συνεχίζει: «Η αστυνομία συντονίζει τις έρευνες και αντιμετωπίζει το περιστατικό, το οποίο μας γνωστοποιήθηκε στις 12:06 το μεσημέρι (σ.σ. τοπική ώρα)». Βρετανικά ΜΜΕ, όμως, αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν επιζώντες.

Στο σημείο έχει φτάσει ήδη και η πυροσβεστική, καθώς και αρκετά ασθενοφόρα. Η πυροσβεστική υπηρεσία να γράφει στο Twitter: «Πυροσβέστες συνδράμουν άλλες δυνάμεις στο σημείο ατυχήματος κοντά στο Waddesdon».  Οπως αναφέρει η βρετανική τάμπλοϊντ Mirror, συντρίμμια έπεσαν μέσα στην ιστορική έπαυλη Waddesdon, που χτίστηκε και ανήκει στην οικογένεια Ρότσιλντ.  

Παρόλα αυτά, εκπρόσωπος της έπαυλης δήλωσε στο Sky News, ότι το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στο Upper Winchendon και πως προσωπικό έχει μεταβεί στο σημείο για να βοηθήσει.

Τοπικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι πυκνοί καπνοί έχουν υψωθεί πάνω από το σημείο της συντριβής. 

«Ο πατέρας μου άκουσε ένα δυνατό κρότο. Η μητέρα μου είπε ότι ένας άντρας, που νομίζω ότι περπατούσε κάπου εκεί κοντά, άρχισε να τρέχει προς την έπαυλη για να πει ότι είχε γίνει κάποια σύγκρουση» δήλωσε κάτοικος της περιοχής στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail. 

Η περιοχή όπου συνέβη το δυστύχημα

Google

iefimerida