Με καταρρακτώδη βροχή ο γάμος της Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα στο Σκορπιό

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015 11:13

Με καταρρακτώδη βροχή ο γάμος της Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα στο Σκορπιό

Λιτός και χωρίς φαμφάρες ο γάμος της κόρης του δισεκατομμυριούχου Ντιμίτρι Ριμπολόβλεβ στο νησί που έχει αφήσει το αποτύπωμά του η οικογένεια Ωνάση (pics)

 

Η βροχή που ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα στη Λευκάδα δεν πτόησε την οικογένεια Ριμπολόβλεβ και τους μόλις 50 καλεσμένους στο γάμο που έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα όλου του κόσμου. Η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα και ο Χουάν Σαρτόρι, έδωσαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, παρουσία λίγων και εκλεκτών καλεσμένων.

Το μυστήριο τέλεσε ο Μητροπολίτης Λευκάδας και Ιθάκης κ.κ Θεόφιλος μαζί με Ρώσο ιερέα, αφού η λειτουργία ακούστηκε και στα ρωσικά. Οι δημοσιογράφοι δεν κατόρθωσαν να βρεθούν στο νησί και οι φωτογραφίες που έχουμε από το μυστήριο είναι μόνο μακρινές.

 

Στη θάλασσα του Σκορπιού διακρίνονταν δύο πολυτελείς θαλαμηγοί, η μια του Ριμπολόβλεφ και η άλλη εκείνη που θα φιλοξενήσει τους καλεσμένους, φορτηγά με τα απαραίτητα για τη δεξίωση και 300 περίπου εργαζόμενοι, όσοι ακριβώς βρίσκονταν και στο περσινό πρώτο πάρτι της Εκατερίνα.

 

 

Το epirus tv που βρέθηκε στο Νιδρύ, μίλησε με τους κατοίκους και ιδιοκτήτες καταστημάτων. Όλα κυλούν ήσυχα και μόνο οι συνεχείς περιπολίες των σκαφών του Λιμενικού και  κάποιοι φωτορεπότερ που βρίσκονται στο Νυδρί δείχνουν πως κάτι συμβαίνει. "Είναι σαν να γιορτάζει κάποιος και να έχει τα φώτα στο σπίτι του κλειστά. Ίσως το βράδυ από τις μουσικές να καταλάβουμε πως σήμερα έγινε ο γάμος της χρονιάς όπως λέτε" λέει χαρακτηριστικά κάτοικος στο Νυδρί και ιδιοκτήτης  καταστήματος.

 

 

Ενώ  ένας ηλικιωμένος έδειξε να αδιαφορεί για τον γάμο και να νοιάζεται για τον ΕΝΦΙΑ που πρέπει να πληρώσει ως τις 30 του μήνα,λέγοντας με αφοπλιστική ειλικρίνεια: "Η ώρα η καλή στους ανθρώπους, τι με νοιάζει όμως εμένα παιδιά, πως θα πληρώσω τον ΕΝΦΙΑ και πότε θα πάρω τη σύνταξη του Νοεμβρίου  αυτό με νοιάζει, ξέρετε να μου πείτε;"

Πηγή: epirus-tv




00 inkefalonia general ad 300X250