Στα χέρια της Αστυνομίας κύκλωμα που γέμιζε με ναρκωτικά Αιγιάλεια και Καλάβρυτα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012 18:30

Στα χέρια της Αστυνομίας κύκλωμα που γέμιζε με ναρκωτικά Αιγιάλεια και Καλάβρυτα

Aπό την μέχρι τώρα ερευνά, έχουν συλληφθεί τέσσερις Έλληνες, μέλη της οργάνωσης ενώ αναζητούνται δύο ακόμα συνεργοί τους. Οι συναλλαγές ναρκωτικών που έκανε η συγκεκριμένη ομάδα, μόνο τον τελευταίο μήνα, φτάνει τις 175.Κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης μεγαλύτερη των εξήντα γραμμάριων...

Η εγκληματική ομάδα εξαρθρώθηκε, μετά από συστηματική και μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων.
Για την εμπλοκή τους στην υπόθεση, συνελήφθησαν, ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, στην Ακράτα και το Αίγιο, τέσσερις Έλληνες (τρεις άνδρες και μια γυναίκα) ηλικίας 36, 32, 32 και 37 ετών.
Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν δυο ακόμα άτομα, τα οποία αναζητούνται από τις αστυνομικές Αρχές.

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.


Από την αστυνομική έρευνα που έγινε, διαπιστώθηκε ότι η ομάδα δημιουργήθηκε τουλάχιστον πριν από πέντε μήνες, με σκοπό τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν χθες στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Πατρών, στο ύψος της Ακράτας, τους δυο 32χρονους, οι οποίοι είναι αδέρφια και σε έρευνα που έκαναν στο αυτοκίνητό τους, βρήκαν μια συσκευασία ηρωίνης βάρους 60,3 γραμμαρίων, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.


Μετά, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στην πόλη του Αίγιου, ο 36χρονος και η 37χρονη Ελληνίδα, στην κατοχή των οποίων οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν άλλα δύο κινητά και το χρηματικό ποσό των 130 ευρώ.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα δύο αδέρφια πήγαιναν σε τακτά χρονικά διαστήματα σε περιοχές της Αττικής και της Κορινθίας, όπου προμηθεύονταν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, τις οποίες στη συνέχεια πωλούσαν είτε οι ίδιοι, είτε με τη διαμεσολάβηση των δύο άλλων συλληφθέντων, σε τοξικομανείς στην Αιγιαλεία και στα Καλάβρυτα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαβρύτων ενώ οι έρευνες για τη σύλληψη των δύο συνεργών τους, συνεχίζονται.

Πηγή: newsit.gr