Michael Schumacher: Όλες οι εξελίξεις για την πορεία της υγείας του

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2015 14:12

Michael Schumacher: Όλες οι εξελίξεις για την πορεία της υγείας του

Ήταν 29 Δεκεμβρίου του 2013, όταν ο Michael Schumacher χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι, ενώ έκανε σκι στις Γαλλικές Άλπεις. Η είδηση σόκαρε όλον τον πλανήτη, που έδειξε ιδιαίτερη ανησυχία για την αποκατάσταση της υγείας του.

Πιο συγκεκριμένα, ο πιλότος της Formula 1 τραυματίστηκε στο κεφάλι από πτώση και η εγκεφαλική αιμορραγία έθεσε σε ιδιαίτερο κίνδυνο τη ζωή του. Αρχικά, διατηρήθηκε σε τεχνητό κώμα, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Grenoble στη Λωζάνη. Πλέον βρίσκεται κλινήρης στην οικία του για την αποθεραπεία του.

Σχεδόν δύο χρόνια αργότερα, ο Michael Schumacher βρίσκεται στην έπαυλη της οικογένειας του στην Ελβετία και συγκεκριμένα στην Λίμνη της Γενεύης. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Express» στο πλευρό του πιλότου της Formula 1, βρίσκεται καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και επτά μέρες την εβδομάδα δεκαπέντε άτομα ιατρικό προσωπικό που τον βοηθούν σε όλα και τον προσέχουν.

Ο Michael Schumacher συνεχίζει να μην μπορεί να μιλήσει, να περπατήσει και να έχει επαφή με το περιβάλλον. Το ενδιαφέρον του κόσμου, σχεδόν δύο χρόνια μετά τον σοβαρό τραυματισμό του είναι το ίδιο καθώς και οι συναγωνιστές του αλλά και αντίπαλοι στις πίστες είναι στο πλευρό του.

Είναι δύσκολο να επανέλθει πλήρως αλλά όλοι ελπίζουν ακόμη σε ένα μικρό θαύμα.

Πηγή: E-Radio.gr




00 inkefalonia general ad 300X250