Στη φυλακή και η μητέρα της Άννυ, ποιον έβαλε «στο κάδρο» της υπόθεσης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Μαΐου 2015 20:14

Στη φυλακή και η μητέρα της Άννυ, ποιον έβαλε «στο κάδρο» της υπόθεσης

Προφυλακιστέα κρίθηκε την Πέμπτη, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως, η 25χρονη μητέρα της μικρής Άννυ μετά την ολοκλήρωση της απολογίας της. Η 25χρονη κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου, από την οποία προκλήθηκε θάνατος και «ψευδορκία μάρτυρα».

Η κατηγορουμένη που ξεκίνησε την απολογία της αργά μετά το μεσημέρι παρέδωσε στην δικαστική λειτουργό υπόμνημα στο οποίο αρνείται ότι γνώριζε το τραγικό τέλος της κόρης της και ότι προσπάθησε να συγκαλύψει οποιαδήποτε φρικιαστική πράξη του συντρόφου της.

«Δεν έχω καμία ανάμειξη, αφήστε με να κάνω τα 40 του παιδιού μου» φέρεται να επαναλαμβάνει στο ανακριτικό γραφείο.

Η 25χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, αποδίδει ευθύνες για όσα αποτρόπαια έγιναν, ώστε να εξαφανιστεί το άψυχο σώμα του παιδιού και στον Νικολάι, φίλο του συγκατηγορουμένου και πατέρα της Άννυ.

Η Μπορίσοβα που διά των δηλώσεων της υπεράσπισής της φαίνεται να αποστασιοποιείται από την μέχρι τώρα συγκαταβατική στάση που έδειχνε να κρατά απέναντι στον 27χρονο σύντροφό της, φαίνεται να βάζει «στο κάδρο» της διάπραξης του αδικήματος της περιύβρισης νεκρού και τον αποκαλούμενο «Νίκι».

Όπως φέρεται να δηλώνει πλέον: «Το Σάββατο 2 Μαΐου μίλησα με τον Σάββα και επέμεινα να μου δώσει στο τηλέφωνο τον Νικολάι, γιατί είχα υποψίες ότι είχε σχέση με την εξαφάνιση του παιδιού. Ο Νικολάι με καθησύχασε λέγοντας μου 'δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά αν ακούσεις και τίποτα μην στενοχωρηθείς'. Αφού έμαθα από την αστυνομία τι είχε συμβεί δεν αποκλείω ο Νικολάι να είχε συμμετοχή και στην εξαφάνιση του πτώματος.»

Η μητέρα φαίνεται να καλείται να δώσει εξηγήσεις για πολλά σκοτεινά ακόμη σημεία της υπόθεσης με κυρίαρχο, το ταξίδι στην Βουλγαρία που έκανε το ζευγάρι, αφού είχε χαθεί η κόρη τους και πριν ειδοποιήσουν την Αστυνομία.

Στο ταξίδι εκείνο, όπως η ίδια φέρεται να υποστηρίζει, ο σύντροφος της ενδέχεται να συνάντησε τον «Νίκι» πιθανόν για να εξασφαλίσει τη σιωπή του.

Νωρίτερα, το κατώφλι της ανακρίτριας πέρασαν και έδωσαν κατάθεση η μητέρα, ο πατέρας και ο αδελφός της 25χρονης.

Οι γονείς της κατηγορουμένης φέρονται να υποστήριξαν πως η κόρη τους αγαπούσε πολύ την Άννυ, ενώ αναφέρθηκαν με απαξιωτικούς και σκληρούς χαρακτηρισμούς στον πατέρα του παιδιού.

Ο 27χρονος πατέρας, ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε με τον πλέον φρικτό τρόπο τη μικρή Άννυ, κρατείται πλέον σε ειδικά διαμορφωμένο κελί και σε απομονωμένο χώρο των φυλακών Κέρκυρας.

Αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, περιύβριση νεκρού, ηθική αυτουργία σε ψευδορκία μάρτυρα, κατά συρροή και οπλοχρησία.

Πηγή: in.gr




00 inkefalonia general ad 300X250