Πάτρα: Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πήρε απρόβλεπτη τροπή - Παραλίγο να πέσει ξύλο μπροστά στον παπά! (video)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015 09:27

Πάτρα: Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πήρε απρόβλεπτη τροπή - Παραλίγο να πέσει ξύλο μπροστά στον παπά! (video)

Ο ιερέας παρακολουθούσε τις εικόνες που θα δείτε με το στόμα ανοιχτό - Τίποτα αρχικά δεν έδειχνε το τι θα επακολουθούσε...

Ένταση σημειώθηκε στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Πολυτέκνων Πατρών και περιχώρων, η οποία πραγματοποιήθηκε μετά από την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της οργάνωσης, στην Αγορά Αργύρη.

Προς στιγμήν απειλήθηκαν επεισόδια όταν κατά την διαδικασία της ψηφοφορίας για την εκλογή προέδρου της συνέλευσης η πλευρά της αντιπολίτευσης κατηγόρησε την πλειοψηφία πως με τεχνάσματα αλλοίωσε το αποτέλεσμα. Στον χώρο επιρκατούσε οχλαγωγία και ένταση, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν χειροδικείες...

https://www.youtube.com/watch?v=Vv0G7CkBEws#t=19

Ο πρόεδρος της πολυτεκνικής οργάνωσης Πατρών, Γιώργος Παναγιωτόπουλος, αναφέρει ότι τα έσοδα της οργάνωσης προκειμένου να εξυπηρετηθούν και οι οφειλές προς την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος προκύπτουν από την θεώρηση των βιβλιαρίων των πολυτέκνων η οποία στοιχίζει 20 ευρώ.

Λόγω της οικονομικής κρίσης όμως, όπως δηλώνει ο πρόεδρος της οργάνωσης, πολλοί από αυτούς δεν μπόρεσαν να κάνουν θεώρηση των βιβλιαρίων με συνέπεια να μην υπάρχουν εισπράξεις.

Πηγή: skaipatras.gr




00 inkefalonia general ad 300X250