Συνάντηση Αλέξη Τσίπρα με τη Γιάννα Αγγελοπούλου (VIDEO)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014 13:32

Συνάντηση Αλέξη Τσίπρα με τη Γιάννα Αγγελοπούλου (VIDEO)

Πρώτη φορά συναντήθηκαν σήμερα από κοντά Γιάννα Αγγελοπούλου και Αλέξης Τσίπρας, μετά την ηχηρή συνέντευξη της πρώην ισχυρής κυρίας των ΟΑ, στην οποία δήλωνε «αντισυστημική» και έτοιμη να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ.

Φορώντας ένα λευκό κοντό jumpsuit προσήλθε γύρω στις 11 το πρωί στη Βουλή η Γιάννα Αγγελοπούλου και κατευθύνθηκε στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να τον ενημερώσει για το συνέδριο του ιδρύματος Clinton Global Initiative που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα τον Ιούνιο του 2015, όπως και η ίδια εξήγησε σε δηλώσεις της εξερχόμενη του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυρία Αγγελοπούλου είχε επίσης συνάντηση με τον πρωθυπουργό την περασμένη Τετάρτη, ενημερώνοντάς τον για την απόφαση του ιδρύματος Κλίντον -στο οποίο και συμμετέχει- να διεξαχθεί ειδικό συνέδριο για τον ευρωπαϊκό Νότο στην Αθήνα τον Ιούνιο του 2015.

Στο τελευταίο θα συμμετάσχουν προσωπικότητες με διεθνή επιρροή, θα αναζητηθούν και θα αναληφθούν στοχευμένες δεσμεύσεις για αναπτυξιακές και κοινωνικές πρωτοβουλίες στη χώρα και θα γίνει ανάλυση και για τα ζητήματα που απασχολούν ευρύτερα τον ευρωπαϊκό Νότο.

https://youtu.be/cczi-c4tQf4

https://youtu.be/IHaPS-FlB2I

iefimerida






00 inkefalonia general ad 300X250