Παράτησε τη δημοσιογραφία για να γίνει καλόγρια!

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014 14:09

Παράτησε τη δημοσιογραφία για να γίνει καλόγρια!

Η Μαρτίνα Πάρντι, δημοσιογράφος του BBC στη Βόρειο Ιρλανδία, αποφάσισε να αφήσει πίσω της την καριέρα της στη δημοσιογραφία και να ακολουθήσει το δρόμο του Θεού.

Χαρακτηρίζοντας τα 25 χρόνια στο επάγγελμα ως «επάγγελμα με πάρα πολλή επιβράβευση», η Πάρντι ισχυρίστηκε πως αυτή της η απόφαση δεν ήταν καθόλου εύκολη, ενώ ζήτησε «προσευχές για την αναχώρηση σε αυτό το μονοπάτι, με ταπεινοφροσύνη, πίστη και εμπιστοσύνη», αφήνοντας τα εγκόσμια, για να ενωθεί με το τάγμα των «Λατρεμένων Αδελφών», που μεταξύ άλλων επιδίδονται στο να φτιάχνουν πρόσφορα.

Γνωστή ως μια από τις πιο αναγνωρίσιμες δημοσιογράφους της χώρας, η Πάρντι γεννήθηκε στο Μπέλφαστ και μεγάλωσε στον Καναδά, όπου και σπούδασε στο πανεπιστήμιο του Τορόντο και σε τοπική σχολή δημοσιογραφίας. Μπορεί να χρησιμοποίησε το twitter για να ανακοινώσει την απόφασή της, αντ' αυτού η Πάρντι ζήτησε να σεβαστούν την ιδιωτική ζωή της ίδιας, αλλά και της μονής στην οποία θα μένει από δω και πέρα. «Δεν θα κάνω κάποια άλλη δημόσια δήλωση από δω και πέρα», είπε η Βρετανίδα που εθεάθη έξω από τον Καθεδρικό του Αγίου Πέτρου στο Μπέλφαστ, λίγες μέρες μετά την ανακοίνωσή της.

protothema.gr




00 inkefalonia general ad 300X250