Τη μία μέρα ανακοινώνουν τη συνεργασία και την άλλη… το τέλος της!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Σεπτεμβρίου 2014 10:13

Τη μία μέρα ανακοινώνουν τη συνεργασία και την άλλη… το τέλος της!

Κανονικά θα έπρεπε να μας έκανε εντύπωση. Κανονικά...! Γιατί μετά το ξαφνικό τέλος και το «λουκέτο» στην ΕΡΤ, πολλά από όσα συμβαίνουν στην κρατική τηλεόραση δεν προκαλούν πλέον καμία εντύπωση. Πριν από λίγες ημέρες, την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου, η διοίκηση της ΝΕΡΙΤ ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο.

Συγκεκριμένα το δελτίο Τύπου ανέφερε ότι

«Η ΝΕΡΙΤ ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο, ο οποίος θα περιγράφει τους αγώνες της Εθνικής μας Ομάδας Ποδοσφαίρου για τα προκριματικά του Euro 2016, καθώς και τους αγώνες του Champions League της περιόδου 2014 – 2015 που θα μεταδίδει η ΝΕΡΙΤ».

Αυτά… last week! Γιατί χθες, Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου με καινούργια ανακοίνωσή της

«Η ΝΕΡΙΤ ανακοινώνει ότι παρά την κατ’ αρχήν συνεννόηση με τον κ. Χρήστο Σωτηρακόπουλο για συνεργασία στις περιγραφές ποδοσφαιρικών αγώνων, οι εν συνεχεία συζητήσεις δεν ευοδώθησαν, με αποτέλεσμα να μην επιτευχθεί τελική συμφωνία».

Έτσι… απλά! Τη μία μέρα δηλαδή και ενώ οι «συνεννοήσεις» ήταν σε εξέλιξη αποφάσισαν να ανακοινώσουν τη συνεργασία. Τελικά όμως, διαπίστωσαν ότι δεν μπορεί να «επιτευχθεί τελική συμφωνία». Μάλλον λοιπόν θα πρέπει στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής να είναι πιο σίγουροι όταν παίρνουν αποφάσεις και να μην ανακοινώνουν πριν επέλθει η «τελική συμφωνία»… από όλες τις πλευρές!

Πηγή: newsit.gr




00 inkefalonia general ad 300X250