Δίκη Φαίης: Επεισόδια, σκηνές ζηλοτυπίας και κρυμμένα μυστικά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Ιουνίου 2014 13:45

Δίκη Φαίης: Επεισόδια, σκηνές ζηλοτυπίας και κρυμμένα μυστικά

Επεισόδια, σκηνές ζηλοτυπίας και καλά κρυμμένα μυστικά ήταν τα βασικά στοιχεία της σχέσης της Φαίης Μπάχλα με τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία της, Βαγγέλη Στεφανάκη, όπως κατέθεσε στο δικαστήριο η στενή φίλη της άτυχης κοπέλας, Δάφνη Μπαλατσούρα. Η μάρτυρας εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο κατηγορούμενος είχε χτυπήσει και πάλι τη Φαίη, χωρίς ωστόσο εκείνη να το έχει ομολογήσει. "Κούτσαινε και είχε χτύπημα στο πρόσωπο. Η Φαίη έδωσε διαφορετική εκδοχή σε μένα και άλλη στην φίλη μας την Ιωάννα", είπε στην κατάθεση της συμπληρώνοντας: "Ο άνθρωπος που τη χτύπησεήταν επαγγελματίας. Έγιναν με τέτοιο τρόπο τα χτυπήματα προκειμένου να τη σκοτώσει. Αυτό μου το είπε ο διευθυντής της κλινικής".

Η Δάφνη Μπαλατσούρα περιέγραψε τον Βαγγέλη Στεφανάκη ως εξαιρετικά ζηλιάρη ο οποίος, μάλιστα, όπως είπε υποχρέωσε την Φαίη να φύγει από τη δουλειά της για να μην έχει επαφές με άλλους άνδρες.

"Τον τελευταίο καιρό η Φαίη δεν ήταν καλά. Φαινόταν καταπιεσμένη. Την έβλεπα μόνο στο σπίτι. Μια μέρα είπαμε να πάμε για φαγητό. Τον πήρε να του το πει και αυτός έβαλε τις φωνές... Της έλεγε "θα σε γα...ω, θες να βγεις με γκόμενο!".

Η μάρτυρας αναφέρθηκε και στον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε η αδελφή της Φαίης, Μαριαλένα, στη σχέση του ζευγαριού, λέγοντας ότι εκείνη στάθηκε η αφορμή για τη γνωριμία τους.

"Μου είπε ότι θα πάει για καφέ να γνωρίσει ένα αγόρι που της άρεσε και είναι φίλος της αδελφής της... Το πρώτο διάστημα ήταν όλα καλά. Μετά άρχισε να μου λέει ότι κάτι δεν πάει καλά, άτι κάτι τρέχει με την αδελφή της με την οποία είχε καλή σχέση μέχρι να χωρίσει με τον σύζυγο της. Τότε άρχισαν τα προβλήματα. Έμειναν μαζί αλλά αργότερα η Μαριαλένα την έδιωξε από το σπίτι".

Η μάρτυρας έκανε λόγο για άσχημη συμπεριφορά της Μαριαλένας προς την αδελφή της, μετά την αποκάλυψη της σχέση της με τον Στεφανάκη. "Η Μαριαλένα έκανε φασαρίες στη Φαίη στο μαγαζί. Τη γιουχάριζε με τις φίλες της. Μου παραπονιόταν η Φαιη για τη συμπεριφορά της αδελφής της. Την διέβαλε, έληγε ότι πάει με παντρεμένους και παίρνει ψυχοφάρμακα".

Μάλιστα, συνέχισε, περιγράφοντας περιστατικά που της εκμυστηρεύτηκε κολλητή φίλη της Μαριαλένας: "η Κωνσταντινα Κορομηλά μου είπε ότι η Μαριαλένα της είχε πει ότι θέλει να βάλει "μπράβους" να τη χτυπήσουν, αλλά και να προσλάβει ηθοποιό για να παραστήσει το αγόρι της Φαίης, προκειμένου να τσακωθεί το ζευγάρι."

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε όταν η Φαίη υποψιάστηκε ότι κάτι συμβαίνει με την αδελφή της και τον κατηγορούμενο όπως κατέθεσε η μάρτυρας.

"Άρχισε να υποψιάζεται γιατί ήταν όλη μέρα μαζί. Όποτε έπαιρνε τηλέφωνο τον ένα ή τον άλλο ήταν πάντοτε μαζί. Κοιμοντουσαν και οι 3 στο ίδιο κρεβάτι. Μια φορά έγινε βέβαια. Μια μέρα ακολούθησε η Φαίη τη Μαριαλένα. Τη βρήκε στο σπίτι του Βαγγέλη. Η Μαριαλένα είχε πει ότι θα πάει σινεμά και στο μεταξύ την πήρε και της είπε ότι πήγε ένας φίλος της να τη βιάσει και ήρθε στο Βαγγέλη για προστασία".

Αναφερόμενη στην εικόνα της Φαίης μετά τον ξυλοδαρμό της, η μάρτυρας είπε πως ήταν σοκαριστική. "Εγώ έτσι όπως την είδα κατάλαβα ότι την χτύπαγε με μανία", είπε και συνέχισε: "Όταν έφτασα στο νοσοκομείο πήρα την αδελφή της να δω τι έγινε και μου είπε οτι δεν εχει ιδέα ούτε εκείνη ούτε ο Βαγγέλης. Τον Στεφανακη τον ειδα το απόγευμα της ίδιας μέρας. Τον άκουσα να μιλαει με τη Μαριαλένα και να της λέει: Αν κλείσεις το τηλέφωνο θα ανοίξω το στόμα μου και θα τα πω όλα".

Η φίλη της Φαίης κατηγόρησε για αδιαφορία τη Μαριαλένα Μπάχλα, καθώς, όπως είπε, δεν ερχόταν στο νοσοκομείο να δει την αδελφή της. "Την πήρα τα ξημερώματα και της λέω "Μάνια, πού είσαι;".

Τότε, μου είπε οτι είναι χάλια και δε μπορεί να οδηγήσει. Με πήρε αργά τη νύχτα να μου πει να την πάω στο νοσοκομείο. Θεωρώ ότι στο νοσοκομείο έπαιζε θέατρο η Μαριαλένα".

Όσο για τον κατηγορούμενος όπως κατέθεσε η μάρτυρας δεν προσφέρθηκε καν να βοηθήσει με τα έξοδα. "Τις δύο πρώτες μέρες με έπαιρνε τηλέφωνο να δει τι κάνει η Φαίη. Μετά τίποτα. Τον άκουγα συγχυσμένο", τόνισε.

Πηγή: news.gr