Βίντεο Σοκ: Γιατρός γρονθοκοπεί χειρουργημένο ασθενή μέχρι θανάτου

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2013 12:05

Βίντεο Σοκ: Γιατρός γρονθοκοπεί χειρουργημένο ασθενή μέχρι θανάτου

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από δωμάτιο νοσοκομείου, το οποίο δείχνει την επίθεση που δέχεται ένας διασωληνωμένος ασθενής από το γιατρό, Andrey Votyakov, με αποτέλεσμα να καταλήξει λίγες ώρες αργότερα.  

Στα πλάνα από το εσωτερικό του δωματίου φαίνεται ξεκάθαρα πως ο γιατρός πλησιάζει τον ασθενή, τον χτυπά δυνατά στο πρόσωπο και στη συνέχεια στο στήθος. Ο ασθενής δεν μπορεί να προστατεύσει τον εαυτό του καθώς είναι διασωληνωμένος και έτσι δέχεται τα βίαια χτυπήματα του γιατρού.

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Φεβρουάριο σε νοσοκομείο του Περμ στα Ουράλια, όμως το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα τώρα.

Ο Andrey Votyakov ερωτώμενος για τη συμπεριφορά του απάντησε: ''Ήταν μία δύσκολη ημέρα. Όταν μπήκα στο δωμάτιο ήμουν εξαντλημένος. Δούλευα ένα ολόκληρο 24ωρο''.

''Περάσαμε πάρα πολύ χρόνο στο χειρουργείο, καθώς ήταν μία περίπλοκη επέμβαση. Καταβάλαμε κάθε προσπάθεια για να τον βοηθήσουμε και αυτός δεν είπε ούτε μία λέξη ευγνωμοσύνης. Παρασύρθηκα και τον γρονθοκόπησα, παρουσία των συναδέλφων μου''.

''Συνεχίσαμε τη θεραπεία αλλά ο ασθενής κατέληξε. Λυπάμαι πολύ για αυτό που συνέβη και ζητώ συγγνώμη από την οικογένειά του'' αναφέρει ο γιατρός, τη στιγμή που η οικογένεια του θύματος δεν έχει προβεί σε καμία δήλωση.

Οι αρχές διερευνούν την υπόθεση και αναζητούν τα αίτια του θανάτου του άτυχου άνδρα. Έχουν ήδη επισκεφθεί το εν λόγω νοσοκομείο σε μία προσπάθεια να κατανοήσουν αν ο θάνατος του ασθενή προήλθε από τα βίαια χτυπήματα του γιατρού.

Πηγή: dailymail.co.uk




00 inkefalonia general ad 300X250