Ένας σοβαρά τραυματίας από έκρηξη στη Σαλαμίνα

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 19 Μαΐου 2013 20:28

Ένας σοβαρά τραυματίας από έκρηξη στη Σαλαμίνα

Ενας σοβαρά τραυματίας και άλλοι δώδεκα που φέρουν ελαφρύτερα τραύματα από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί, λίγο πριν τις 9 στη Σαλαμίνα, σε κλειστή ταβέρνα απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου.    

 

Ο τραυματίας που είναι σοβαρά μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο ενώ οι υπόλοιποι τραυματίες στο κέντρο υγείας του νησιού όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, ενώ οι δύο τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε κέντρα υγείας της περιοχής.

 

Δήμαρχος Σαλαμίνας: 10 με 13 τραυματίες

Για την έκρηξη στην Σαλαμίνα μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας, Γιάννης Τσαβαρής, έκανε λόγο για 10 με 13 τραυματίες, από την έκρηξη που σημειώθηκε νωρίτερα σε ταβέρνα στη Σαλαμίνα.

«Έγινε μια τεράστια έκρηξη η οποία έσπασε τα τζάμια όλης της γύρω περιοχής και κατεδάφισε παλιά κτίρια. Δεν έχουμε θανατηφόρο ατύχημα, ούτε και βαριά τραυματία. Ελπίζουμε τα πράγματα να περιοριστούν μόνο σε υλικές ζημίες», σχολίασε ο κ. Τσαβαρής.

Όσο για την αιτία της έκρηξης, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας, έκανε λόγο για διαρροή προπανίου από την ταβέρνα.

«Χθες το βράδυ σε ένα γυμνάσιο στο Αιάντειο, μπήκε φωτιά και καήκαν κάποιες εξωτερικές κατασκευές», συμπλήρωσε ο κ. Τσαβαρής.

Νωρίτερα, ο κ. Τσαβαρής, μίλησε και στο enikos.gr

«Η έκρηξη σημειώθηκε δίπλα από μία εκκλησία σε μία ταβέρνα. Ευτυχώς που δεν είχε λήξει το μνημόσυνο και ο περισσότερος κόσμος βρισκόταν μέσα στην εκκλησία. Επικρατεί μεγάλη αναστάτωση και υπάρχουν υλικές ζημιές. Υπάρχουν 3-4 ελαφρά τραυματίες», είπε μεταξύ άλλων, ο κ. Τσαβαρής.

 Πηγή: enikos.gr

Πηγή φωτογραφείων: salamis-news.blogspot.gr/salamina-press.blogspot.gr