ΠΑΤΡΑ: Προφυλακίστηκαν οι γονείς - τέρατα!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Μαΐου 2013 12:55

ΠΑΤΡΑ: Προφυλακίστηκαν οι γονείς - τέρατα!

Κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά από απόφαση του Εισαγγελέα αλλά και του Ανακριτή και οι δύο γονείς τέρατα που κατηγορούνται για ασελγείς πράξεις σε βάρος των τριών παιδιών τους. Ο πατέρας αναμένετε να μεταφερθεί στις φυλακές Τριπόλεως και η μάνα στις γυναικίες φυλακές Κορυδαλλού. Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση που έχει συνταράξει την κοινωνία της Πάτρας με δύο γονείς ηλικίας 40 ετών να κακοποιούν σεξουαλικά τα παιδιά τους.

Σε βάρος των δύο έχουν απαγγελθεί οι κατηγορίες της ασέλγειας σε ανηλίκους, της αποπλάνησης ανηλίκων, του βιασμού κατ' εξακολούθηση και της αιμομιξίας, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν εκ νέου στον ανακριτή για να απολογηθούν μετά την προθεσμία που πήραν την Μεγάλη Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχουν ίχνη βιασμού οι δυο κόρες της οικογένειας σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από την ιατροδικαστική έκθεση και την εξέταση στην οποία υποβλήθηκαν.

Ωστόσο φέρεται να έκανε ασελγείς πράξεις, ενώ έβαζε τον γιό του να συνευρίσκεται ερωτικά (!) με την μητέρα του και εκείνος παρακολουθούσε. Πατέρας και μητέρα έχουν παραδεχθεί τις πράξεις στις οποίες υποχρέωναν τα τρία από τα τέσσερα παιδιά τους.

Πηγή: dete.gr

https://www.youtube.com/watch?v=THWWKP9AfaE#!




00 inkefalonia general ad 300X250