Θόδωρος Γαλιατσάτος: "Θρασείς και ψεύτες!"

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2021 10:40

Θόδωρος Γαλιατσάτος: "Θρασείς και ψεύτες!"

 Ανάρτηση του τ. Πέριφερειάρχη Ιονίων Νήσων και νυν επικεφαλής της παράταξης ΑΝΑΣΑ Θεόδωρου Γαλιατσάτου 

Οι "άριστοι" σέ όλη την κλίμακα χρησιμοποιούν με θρασύτητα το εσκεμμένο ψεύδος ως εργαλείο άσκησης πολιτικής προκειμένου να παραπλανήσουν και να αποφύγουν τις ευθύνες τους.

παραδείγματα;

Μητσοτάκης : "..ο αρχηγός της αστυνομίας εγινε υπαρχηγός επι ΣΥΡΙΖΑ και στην συνέχεια αρχηγός με την επετηρίδα.." απαντά δηλ για τον κ. Καραμαλάκη σημερινό αρχηγό της ΕΛΑΣ, ενω η δημοσιογράφος τον ρώτησε (ονομαστικά και συγκεκριμένα ) για Τσουβάλα της ΕΛΑΣ και Κολοκούρη της ΠΥ!

Κράτσα-Τσαγκαροπούλου και Τραυλός (1) : "..ο Γαλιατσατος , η ΑΝΑΣΑ και ο Χαλικιας φταίνε γιατί δεν έχουν καθαριστεί δένδρα και χόρτα στα περιαστικά δάση του Αργοστολίου..", ενώ οι ίδιοι καθυστέρησαν επτά μήνες ( απο 31/12/2020 - 27/7/ 2021) να εισηγηθούν λήψη μέτρων , αφου προηγουμένως την 1/6/2021 επιχείρησαν μικρό "ριφιφί" στο δημόσιο χρήμα , γεγονός που απορρίφθηκε απο την υπηρεσία και τους δικούς τους συμβούλους στην Οικονομική Επιτροπή!

Κράτσα-Τσαγκαροπούλου και Τραυλός (2) : " ο Γαλιατσατος φταίει που δεν έχουν ακόμη κατεδαφιστεί τα ετοιμόρροπα σεισμοκπληκτα στο Ληξούρι.." , ενώ όταν τον Σεπτέμβρη του 2020 η ΑΝΑΣΑ ζήτησε εξηγήσεις για την καθυστέρηση, τότε "ξύπνησαν" στην ΠΙΝ ,αναζήτησαν τις πιστώσεις και διαπίστωσαν ότι η κυβέρνηση της ΝΔ πλέον είχε αποσύρει την υφιστάμενη από το 2018 χρηματοδότηση εν αγνοία τους. Προσπαθούν να καλύψουν και την κυβέρνηση και το δικό τους χάλι.

Γκίκας , βουλευτής Κερκύρας της ΝΔ : "..η χρηματοδότηση για το Αχίλλειο δόθηκε από την κυβέρνηση Σαμαρά.." ενώ η χρηματοδότηση αυτή είναι από πόρους του ΕΣΠΑ 2014-2020 της ΠΙΝ και αποδόθηκαν στο έργο της αποκατάστασης και αναβάθμισης του Αχιλλείου με απόφαση του περιφερειάρχη της ΠΙΝ/ΑΝΑΣΑ το 2018.




00 inkefalonia general ad 300X250