Παλικάρι ο βουλευτής για το Εμπορικό Λιμάνι Αργοστολίου – Αυτή είναι η θέση του (video)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021 21:32

Παλικάρι ο βουλευτής για το Εμπορικό Λιμάνι Αργοστολίου – Αυτή είναι η θέση του (video)

 Παλικαρίσια θέση και ξεκάθαρη τοποθέτηση από τον Βουλευτή Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγή Καππάτου, όσον αφορά το Εμπορικό Λιμάνι του Αργοστολίου.

Συμμετέχοντας στην διαδικτυακή συζήτηση για το “Master Plan λιμένος Αργοστολίου: H ώρα των αποφάσεων και των έργων.” που διοργάνωσε η ιστοσελίδα Kefaloniapress.gr, ο κ. Καππάτος τόνισε πως:

« Εμένα με ενδιαφέρει που θα πάει το εμπορικό λιμάνι του Αργοστολίου. Αυτή είναι η αγωνία μου και αυτό είναι που καθορίζει και την τύχη της πόλης του Αργοστολίου. Όπως και η αγωνία μου είναι που θα βρίσκεται στο τουριστικό λιμάνι» ήταν τα λόγια του και έκανε ένα σύντομο ιστορικό για το που βρίσκονται αυτή την στιγμή τα πράγματα. «όταν γίνονταν η μελέτη της κας Φράγκου εμείς «κοιμόμασταν», καθώς κανένας δεν είχε έρθει να μας ενημερώσει να κάνει διαβούλευση. Η φόρτωση και εκφόρτωση του πλοίου εκεί που είναι τώρα δημιουργεί προβλήματα. Αυτό είναι ένα βασικό σημείο συν τον θόρυβο που δημιουργείται. Έφτασα μέχρι το Μαξίμου γι αυτή την υπόθεση. Περιμένω την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου για να προχωρήσουμε».

Να σημειωθεί ότι σήμερα στις 4 μ.μ. είναι προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου για το θέμα αυτό.

Παρακάτω η  τοποθέτησή του.

{https://www.youtube.com/watch?v=ZkiW2p2xLLQ}




00 inkefalonia general ad 300X250