Δήμος Αργοστολίου: Σκληρή κριτική από την αντιπολίτευση για την αγορά Χριστουγεννιάτικου εξοπλισμού – Θεόφιλος: “Μην μας αδικείτε…Καθήκον μας να αλλάξουμε την ψυχολογία των δημοτών”

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020 09:24

Δήμος Αργοστολίου: Σκληρή κριτική από την αντιπολίτευση για την αγορά Χριστουγεννιάτικου εξοπλισμού – Θεόφιλος: “Μην μας αδικείτε…Καθήκον μας να αλλάξουμε την ψυχολογία των δημοτών”

Σκληρή - και όπως τόνισε ο ίδιος ο δήμαρχος, αδικη - κριτική απο συμβούλους της αντιπολίτευσης, δέχθηκε χθες στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος και η Δημοτική Αρχή, όσον αφορά την Έγκριση της 201/20 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής σχετικά με την 16η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού Δήμου Αργοστολίου έτους 2020, για αγορά Χριστουγεννιάτικου εξοπλισμό για τον στολισμό της πόλης του Αργοστολίου.

Κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι θεώρησαν υπερβολικό το ποσό των 41.000 ευρώ που θα διατεθεί για την αγορά Χριστουγεννιάτικου εξοπλισμού.

Απο την πλευρά του ο Δήμαρχος Αργοστολίου, τόνισε πως η κριτική που γίνεται πάνω σε αυτό το θέμα είναι άδικη διότι:

“Κατηγορηθήκαμε πέρσι γιατί δεν στολίσαμε, και αυτό γιατί δεν μπορούσαμε να εκταμιεύουμε χρήματα και ακούσαμε απο εσάς τα μύρια όσα. Ομως έγινε έλεγχος και είναι πολλά τα καμμένα στολίδια και έρχεστε σήμερα και μας κάνετε κριτική, για τα στολίδια που σκοπεύουμε να αγοράσουμε φέτος.

Είναι καθήκον μας να κάνουμε μία προσπάθεια να αλλάξουμε την ψυχολογία των δημοτών, αφού δεν θα γίνουν και άλλες εκδηλώσεις.

Στολίδια δεν υπάρχουν. Είναι όλα καμένα και χαλασμένα και μην μας αδικείτε…

Και ο,τι αγοράσουμε δεν θα είναι άχρηστο μετά τις 31/12, καθώς θα το χρησιμοποιήσουμε και του χρόνου.

Τα 41.000 είναι τα ελάχιστα χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε...” ήταν τα λόγια του δημάρχου.

Το θέμα πέρασε κατά πλειοψηφία. 




00 inkefalonia general ad 300X250