Ο Διονύσης Πρεντάνος σε Δήμαρχο Ληξουρίου: "Η αντιμετώπιση της κρίσης στον τουριστικό κλάδο χρειάζεται δραστικές εφαρμογές"

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020 09:25

Ο Διονύσης Πρεντάνος σε Δήμαρχο Ληξουρίου: "Η αντιμετώπιση της κρίσης στον τουριστικό κλάδο χρειάζεται δραστικές εφαρμογές"

Αγαπητέ δήμαρχε,

είναι γεγονός ότι ακόμα δεν έχει συσταθεί τουριστική επιτροπή στον Δήμο μας. Από τις δηλώσεις σας, καταλαβαίνω ότι αυτή την κρίσιμη περίοδο μαζί με τους συνεργάτες σας δουλεύετε προς αυτή την κατεύθυνση. Με δεδομένο ότι επιθυμείτε το βέλτιστο αποτέλεσμα για την πόλη μας, κάτι το οποίο κατά την γνώμη μου είναι εξαρτημένο από την συνολική πορεία του νησιού, θα σας πρότεινα να βάλετε στην εξίσωση κάτι πολύ καινοτόμο στην τουριστική ορολογία:

Την δημιουργία ενός οργανισμού Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμού (DMO) σε επίπεδο νομού. Η συγκεκριμένη προσέγγιση ήδη στο νησί της Σαντορίνης είναι γεγονός. Η αντιμετώπιση της κρίσης στον τουριστικό κλάδο χρειάζεται δραστικές εφαρμογές. Μια επιτυχημένη πρωτοβουλία σας, θα ενδυνάμωνε σημαντικά την τουριστική μας υπόσταση. Η όποια βοήθεια μου θεωρείται αυτονόητη.

Με εκτίμηση

ΠΡΕΝΤΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

Δημοτικός Σύμβουλος παράταξης "Ληξούρι - Παλική - Δράση - Προοπτική" 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250