Αίτημα για Οικονομική Ενίσχυση από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020 13:20

Αίτημα για Οικονομική Ενίσχυση από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

 Επιστολή προς την Περιφερειάρχη Περιφέρειας Ιονίων Νήσων Κα. Κράτσα- Τσαγκαροπούλου Ρόδη, τον Πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου Κο. Μουζακίτη Νικόλαο, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Κοινωνικής Συνοχής, Δημόσιας Υγείας και Απασχόλησης, Κο. Ζορμπά Κωνσταντίνο και τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου Κο. Στασινόπουλο Γεώργιο.

Με αφορμή τη Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουνίου 2020 και ειδικότερα το 11ο θέμα της συνεδρίασης «Ουσιαστική στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού στα Ιόνια Νησιά» ο Σύλλογός μας κατέθεσε έγγραφο σχετικά με την επιτακτική ανάγκη οικονομικής στήριξης του Συλλόγου μας από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Η οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου μας είναι πολύτιμη καθώς θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε την εύρυθμη λειτουργία μας και στους αθλητές μας τη δυνατότητα να συνεχίσουν την προσπάθειά τους ώστε να αποκομίζουν τα οφέλη του αθλητισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες «ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ» κο. Σκιαδόπουλο Γιάννη στο κινητό του τηλέφωνο 6936578508.

Με εκτίμηση για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                         Η Γεν. Γραμματέας

Σκιαδόπουλος Γιάννης        Παγανοπούλου Ιουλία




00 inkefalonia general ad 300X250