Σταύρος Τραυλός:«Από αυτή την κρίση θα βγούμε όλοι πιο δυνατοί, όμως δεν θα πρέπει να εφησυχάσουμε»

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 11:47

Σταύρος Τραυλός:«Από αυτή την κρίση θα βγούμε όλοι πιο δυνατοί, όμως δεν θα πρέπει να εφησυχάσουμε»

 Συνέντευξη του Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης στον Inkefalonia 103,9

O Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός, μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή του Inkefalonia 103,9 «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή, όσον αφορά τα μέτρα αντιμετώπισης του Κορονοϊού.

Ο κ. Τραυλός αναφέρθηκε στην επιστολή που έστειλε στον ΓΓ Πολιτικής Προστασίας και τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ, στον οποίο ζητάει να εξεταστεί σοβαρά το ενδεχόμενο περιορισμού της κίνησης από και προς τα νησιά μας.
Όπως ξεκαθάρισε για να μην δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις, δεν ζήτηση το κλείσιμο των ακτοποϊκών γραμμών, αλλά των περιορισμό των δρομολογίων, στα απολύτως αναγκαία και απαραίτητα, ώστε να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις «δεν θα πρέπει να έρχεται πλέον ο κόσμος στην Κεφαλονιά, για πλάκα ή για βόλτα».

Παράλληλα έκανε παράκληση «Μένουμε σπίτι για να βοηθήσουμε εμπράκτως τους γιατρούς και νοσοκόμους μας, τις ευπαθείς ομάδες και γενικά την κοινωνία αναλαμβάνοντας την δική μας ευθύνη. Η Ελληνική κυβέρνηση έχει αντιμετωπίσει αυτή την κρίση με [πολύ καλά μέτρα που έχουν βοηθήσει και όλοι οι πολίτες έχουν συνειδητοποιήσει το μέγεθος της ευθύνης. Και η Περιφέρεια από την αρχή πήρε όλα τα μέτρα. Κινηθήκαμε πολύ γρήγορα ως χώρα και αυτό μου δίνει αισιοδοξία. Δεν πρέπει όμως να εφησυχάσουμε. Είμαι περήφανος για την στάση που κρατούν οι Κεφαλονίτες, αυτό το διάστημα των περιοριστικών μέτρων»

 Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη 

 

 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250