Ο Δήμαρχος Αργοστολίου ενημερώνει

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2019 10:17

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου ενημερώνει


1. Τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος με τον Α/Δ κ. Διονύσιο Μινέτο παρευρέθησαν στον Μέγα Εσπερινό της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας στα Τζανάτα.

2. Την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου:

-Η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας συνέβαλλε με τα μηχανήματά της στην αντιμετώπιση των συνεπειών της έντονης βροχόπτωσης στην Αγία Ευφημία.

-Ο Δήμαρχος πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της Κοινότητας Αργοστολίου. Συζητήθηκε η συνεργασία Δήμου – Κοινότητας και έγινε ανταλλαγή απόψεων.

-Η Δημοτική Αρχή παρευρέθη στην Λιτάνευση της εικόνας της Παναγίας της Δραπανιώτισσας, προστάτιδας του Αργοστολίου, η οποία μεταφέρθηκε από την εκκλησία του Δραπάνου, στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στο Λιθόστρωτο.

3. Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου:

Ο Αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Σαμούρης κατέθεσε στεφάνι στην προτομή του Γεωργίου Μπλέσσα, Κυβερνήτη του αντιτορπιλικού «Βασίλισσα Όλγα», έξω από το Λιμεναρχείο Αργοστολίου, στο πλαίσιο του μνημόσυνου τιμής και δόξας προς τον ήρωα συμπατριώτη μας.

Το Λύκειο Ελληνίδων πραγματοποίησε επίσκεψη εθιμοτυπικού χαρακτήρα και συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Δημάρχου κ. Γιώργο Τσιλιμιδό.

Ο Α/Δήμαρχος κ. Γιώργος Τσιλιμιδός συναντήθηκε με εκπροσώπους της ΕΛΜΕΚΙ. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία της εκπαιδευτικής κοινότητας καθώς και παρεμβάσεις που πρέπει να υλοποιηθούν

4. Την Πέμπτη 26 και Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος μαζί με τον Α/Δήμαρχο κ. Διονύσιο Μινέτο συμμετείχαν στο 1o Συνέδριο για τη Δημιουργία μιας Έξυπνης και Βιώσιμης Πόλης που συνδιοργανώθηκε από το Δήμο Τρικκαίων και την e-Τρίκαλα.

5. Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου ο Α/Δήμαρχος κ. Γιώργος Τσιλιμιδός συμμετείχε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια για την αποτίμηση των συνεπειών της πτώχευσης της Thomas Cook στην τοπική οικονομία και τρόπους άμβλυνσης των επιπτώσεων αυτής

6. Από Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου έως και Παρασκευή 4 Οκτωβρίου η Υπηρεσία Δημοτολογίων δεν θα δέχεται κοινό προς Εξυπηρέτηση λόγω Μετακόμισης και Κάλυψης Εκκρεμοτήτων που προέκυψαν από τη σύσταση του Νέου Δήμου.

Οι Πολίτες τις μέρες αυτές θα εξυπηρετούνται από τα  Κ.Ε.Π.  Αργοστολίου, Λειβαθούς, Ελειού-Πρόννων και Ομαλών.

Η Υπηρεσία Δημοτολογίου θα λειτουργήσει κανονικά στο κτίριο των π. Λουτρών, οδός 21ης Μαΐου από ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (Ώρες Εξυπηρέτησης κοινού  08.00 - 13.30)

7. Με αποφάσεις Δημάρχου ορίστηκαν τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (Αποφάσεις Δημάρχου 28/1746/25-09-2019 ΑΔΑ Ω15Ο46ΜΓΤΤ-Α7Ο και 29/1747/25-09-2019 ΑΔΑ Ω2ΝΕ46ΜΓΤΤ-ΜΕΨ).

8. Συνεχίστηκε με εντατικό ρυθμό ο καθαρισμός των κοινόχρηστων χώρων, οι επισκευές του ηλεκτροφωτισμού, αλλαγή σημάτων οδικής κυκλοφορίας και η οριοθέτηση των πεζοδρόμων.

9. Στα πλαίσια ευπρεπισμού της πόλης μας, πραγματοποιήθηκε καθαρισμός των κολόνων ηλεκτροφωτισμού από την παράνομη αφισοκόλληση. Παρακαλούμε τους Δημότες να σεβαστούν τις υφιστάμενες διατάξεις για την υπαίθρια διαφήμιση.

Εκ του Γραφείου Δημάρχου

IMG 20190926 150621IMG 2019092




00 inkefalonia general ad 300X250