Ανουσάκης: "Η Κεφαλονιά έχει πάει μπροστά" – Αραβαντινός: "Η Δημοτική Αρχή είναι αναξιόπιστη"

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 18:20

Ανουσάκης: "Η Κεφαλονιά έχει πάει μπροστά" – Αραβαντινός: "Η Δημοτική Αρχή είναι αναξιόπιστη"

 Συνέντευξη στον Cosmos965

Καλεσμένος στο στούντιο του Cosmos 96,5 ήταν ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Ανουσάκης, ο οποίος και κλήθηκε να απαντήσει πολύ καίρια ερωτήματα, για σχολεία, για έργα και γενικότερα για το έργο της Δημοτικής Αρχής.

Η συζήτηση ξεκίνησε με το σοβαρό θέμα των σχολείων, την αποκατάστασή τους και την απάντηση των κτιριακών υποδομών και ο κος Ανουσάκης τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή έχει κάνει όλα τα προβλεπόμενα και τα προβλήματα που έχουν προκύψει είναι γραφειοκρατικά, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Προσπαθούμε ώστε όλα να γίνουν νόμιμα και θα υπάρξουν καθυστερήσεις». Μάλιστα επισήμανε και τον ρόλο του υπουργείου που όπως ανέφερε, δεν βοηθάει την Δημοτική Αρχή γιατί δεν είναι φίλα προσκείμενη προς την κυβέρνηση. Βέβαια, θέλησε να κάνει και έναν διαχωρισμό των ευθυνών περιφέρειας- δήμου, σχετικά με την αρμοδιότητα του καθενός στα έργα.

Στην συζήτηση θέλησε να μπει και ο κος Διονύσης Αραβαντινός. Έκανε παρέμβαση για τα σχολεία της Παλικής αλλά και τα έργα που δεν έχουν γίνει ακόμα, με μια πολύ γόνιμη και υγιή αντιπαράθεση με επιχειρήματα.

Τέλος ο κος Ανουσάκης μίλησε για το καταφύγιο του Αθέρα, τον τουρισμό και τον πολιτικό ανταγωνισμό.

Ακούστε την εκπομπή:




00 inkefalonia general ad 300X250