Το «μαύρο» στο μυαλό του Διονύση Λυκούδη

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 01 Σεπτεμβρίου 2018 20:14

Το «μαύρο» στο μυαλό του Διονύση Λυκούδη

 

 Ενα πράγμα για το οποίο κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τον πολύπειρο οπερατέρ Γιάννη Παπαδάτο και γενικότερα το Inklefalonia, είναι για ύπαρξη δόλου στις ζωντανές του μεταδόσεις.

Το έπραξε δυστυχώς αυτό ο αντιδήμαρχος Διονύσης Λυκούδης , μη μπορώντας να ανεχτεί και να αντέξει στο μυαλό του, ότι στις ζωντανές συνδέσεις μπορούν να παρουσιαστούν κατά καιρούς και κάποια στιγμιαία τεχνικά προβλήματα. 

Ο κ. Λυκούδης κατηγόρησε σε πολύ έντονο ύφος και με προσβλητικό τρόπο το Inkefalonia, δηλώνοντας ότι κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του έριξε «μαύρο» την ώρα που μιλούσε και δεν ακούστηκαν τα όσα έλεγε!

Μάλιστα, έσπευσε να δηλώσει ότι θα απαγορεύσει στο Μέσο την είσοδο στα επόμενα δημοτικά συμβούλια (!).

Αν δει κάποιος την επανάληψη της μετάδοσης (όπως ακριβώς εμφανίστηκε στο live), θα διαπιστώσει ότι εξαιτίας του στιγμιαίου τεχνικού προβλήματος που προέκυψε, χάθηκαν περί τα 60 δευτερόλεπτα από την εξάλεπτη τοποθέτηση του. Μόλις αποκαταστάθηκε το πρόβλημα, η σύνδεση επανήλθε και ακούστηκε κανονικά ο επίλογος στην τοποθέτησή του. Και είναι μεγάλο ψέμα ότι έπεσε «μαύρο» και στην τοποθέτηση του κ. Φλωράτου, όπως ειπώθηκε δια στόματος του κ. Λυκούδη.

Στα 20 χρόνια που ο Γιάννης Παπαδάτος κάνει μεταδόσεις σε δημοτικά συμβούλια και στις περί τις 200 ώρες ζωντανής μετάδοσης δημοτικών συμβουλίων αποκλειστικά από το Inkefalonia κάθε χρόνο, ουδείς έχει βρεθεί να τον κατηγορήσει και να τον απαξιώσει κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Πρέπει όμως, αυτοί που κατηγορούν δίχως να γνωρίζουν, να ξέρουν πως είναι λογικό σε πολύωρες ζωντανές μεταδόσεις να υπάρχουν και κάποια στιγμιαία τεχνικά προβλήματα (και έχουν παρουσιαστεί και σε άλλους ομιλητές της συμπολίτευσης , της μείζονας και ελάσσονας αντιπολίτευσης) , αλλά προφανώς αυτό είναι αδύνατο να το αντιληφθεί ο κ. Λυκούδης , καθώς βλέπει διαρκώς προσπάθειες φίμωσής του…

Το Inkefalonia είναι το μόνο τοπικό Μέσο που μεταδίδει ζωντανά από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του εδώ και 6,5 χρόνια, τόσο μέσω internet, όσο πλέον και ραδιοφωνικά, όλα τα Δημοτικά Συμβούλια, αναλαμβάνοντας το ίδιο τα έξοδα της παραγωγής τους.

Και μόνο κάποιος αφελής θα μπορούσε να πιστέψει ότι το Inkefalonia θα προτιμούσε να ρίξει «μαύρο» κατά την διάρκεια της ζωντανής διαδικτυακής μετάδοσής του και «κενό» στην ραδιοφωνική του μετάδοση για 60’’, απλά  και μόνο για να μην ακουστεί ο δεκάρικος λόγος του αντιδημάρχου κ. Λυκούδη.

Μάλιστα, επανειλημμένως έχει τονιστεί ότι η μετατροπή της σκηνής του δημοτικού θεάτρου Αργοστολίου «Ο Κέφαλος» σε αίθουσα συνεδριάσεων δημοτικού συμβουλίου, είναι παντελώς ακατάλληλη για ζωντανές μεταδόσεις, διότι δημιουργεί επιπλέον τεχνικά ζητήματα.

Αν νομίζουν ο κ. Λυκούδης και η Δημοτική Αρχή - που προφανώς και ενοχλούνται που υπάρχει στις συνεδριάσεις κάμερα -  ότι μπορούν να καλύπτουν πολύωρες ζωντανές συνεδριάσεις, χωρίς τεχνικά προβλήματα, τότε έχουν το ελεύθερο να βάλουν και εκείνοι δική τους κάμερα και να τα μεταδίδουν.

Το Inkefalonia δεν δέχεται κανέναν εκβιασμό και θα συνεχίσει να έχει παρουσία στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλιου, διότι θέλει άπαντες οι πολίτες της Κεφαλονιάς να έχουν πρόσβαση στις συζητήσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Inkefalonia


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250