Το… «ταξίδι του χρήματος» στα σπήλαια της Κεφαλονιάς (video)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 03 Φεβρουαρίου 2018 23:23

Το… «ταξίδι του χρήματος» στα σπήλαια της Κεφαλονιάς (video)

Ο Σπύρος Σπαθής, απάντησε στην ερώτηση του κ. Μιχαλάτου για το πώς γίνεται η διαχείριση των εισιτηρίων των σπηλαίων 

Κατόπιν ερώτησης του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θεόφιλου Μιχαλάτου, κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, έγινε ανάλυση για το… «ταξίδι του χρήματος» ( όπως χαρακτηρίστηκε από τον κ. Μιχαλάτο), από τα εισιτήρια στα σπήλαια της Κεφαλονιάς. 

Την ανάλυση της διαχείρισης των εισιτηρίων, έκανε ο υπεύθυνος λειτουργίας των σπηλαίων, Σπύρος Σπαθής και είχε μεγάλο ενδιαφέρον.

Παρακάτω τα όσα είπε ο κ. Σπαθής

Θεόφιλος: «Βάλτε έστω και στο τέλος της θητείας σας το ακυρωτικό μηχάνημα»

Στην τοποθέτησή του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θεόφιλος Μιχαλάτος, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα ύπαρξης ηλεκτρονικού ακυρωτικού μηχανήματος στα Σπήλαια: «Είμαστε αρνητικοί σύστημα διαχείρισης των σπηλαίων που προσπαθεί ο Δήμος εδώ και χρόνια να εφαρμόσει. Αν είχατε επιλέξει το ακυρωτικό μηχάνημα εδώ και τόσα χρόνια, δεν θα είχαμε αυτές τις απορίες. Εστω όμως και τώρα, στα τελευταία χρόνια της θητείας σας, μπορείτε να το βάλετε, αν πείτε ότι έστω και καθυστερημένα κάνατε κάτι».

Παρακάτω η τοποθέτησή του

Ακούστηκαν και άλλες τοποθετήσεις, όπως του δημοτικού Συμβούλου της ελάσσονος αντιπολίτευσης Σπύρου Σαμούρη, ο οποίος τόνισε πως: «Ο Δήμος Κεφαλονιάς πρέπει να βρει τρόπους για να λειτουργεί τα σπίτια όπως πρέπει».

Παρακάτω η τοποθέτηση

Κουρούκλης: "Τα ίδια Παντελάκη μου..." 

Στο ίδιο μήκος κύματος και η τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννη Κουρούκλη: «Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου με την Δημοτική Αρχή. Η εμμονή που έχει, δημιουργεί αυτή την θολούρα. Γιατί δεν βάζετε αυτό το ακυρωτικό μηχάνημα να τελειώνουμε;».

Παρακάτω η τοποθέτησή του

Αραβαντινός: «Ο δρόμος του μεταξιού και η χαμένη τιμή της Καταρίνα Μπλουμ»

Ο Διονύσης Αραβαντινός από την μείζονα αντιπολίτευση, τόνισε επί του θέματος: «Το ταξίδι του χρήματος στα σπήλαια , μου θύμισε την ταινία ο δρόμος του Μεταξιού… Ελπίζω η επόμενη ταινία που θα παίξετε σε αυτή την αίθουσα να μην είναι «Η χαμένη τιμή της Καταρίνα Μπλουμ».

Παρακάτω η τοποθέτησή του

Βέβαια, δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, δεν απάντησε γιατί τόσα χρόνια δεν έχει μπει αυτό το ακυρωτικό μηχάνημα… Είπε απλά, ότι … «θα το κοιτάξουμε…».